“Crveni” veterani savladali “žute”

Lokalni sport - Subota 30.08.2014 - 10:08

Vranje – Veterani Dinama odigrali su revijalni meč u okviru Dana Vranja na Gradskom stadionu pred oko 100 gledalaca i podsetili na svoje fudbalske majstorije iz aktivnih igračkih dana.

Veterani Dinama Veterani Dinama

Veterani su bili podeljeni u dve ekipe, “crveni” i “žuti”. “Crveni”  su pobedili sa 5:4, a strelci su bili: Vladica Tasić (2), Igor Stojković (2) i Nenad Jakšić (“crveni”), a Saša Tojagić, Dejan  Osmanović (2) i Dejan Pandić (“žuti”)

- Rezultat je bio u drugom planu iako je bilo dosta golova i prikazan je lep fudbal. Bitno je da smo se ponovo okupili i družili što je i glavni i prevashodni cilj ovakvih utakmica – kaže za OK Radio Joca Ristić jedan od organizatora susreta veterana.

Sastavi ekipa

“Crneni”:.Žikica Ristic, Marjan Đorđević, Dragan Antanasijević, Nenad Jaksić, Goran Mladenović, Igor Stojković, Davor Tasić, Vladica Tasić, Dimitrije Stošić, Miško Veljković, Zpran Filipović, (trener Branko Anđelković)

“Žuti”: Ljubiša Maksić, Aleksandar Antić, Boban Novković, Momčilo Arsić, dejan Pandić, Saša Tojagić, Dejan Osmanović,   Siniuša Damajanović, Igor Stefanović, Dragan Mladenović, Slađan Tomić; trener Joca Ristić.

Utakmicu su sudili: Ranko Anđelkovic, Mihajlo Mihajlović i Aleksandar Đelić.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: