“Dajte Srbijagas Miškoviću”

Nacionalne vesti - Četvrtak 31.07.2014 - 12:44

Šef poslaničke grupe DS-a Borislav Stefanović ocenio je da je ponuda srpskog premijera Milanu Beku da preuzme Železnice “do sada nezabeležen slučaj flagrantnog kršenja zakona”.

Kad može Beko, može i Mišković Kad može Beko, može i Mišković
On je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je ta ponuda i kršenje predizbornih obećanja Srpske SNS-a i bilo kakvih moralnih vrednosti, i upitao da li će Beko da plati porez kada postane direktor tog javnog preudzeća. 
 
- To je kršenje predizbornih obećanja. Citiram - Vučić je rekao: “Nikada više sa tajkunima, tajkuni su uz žute, a ne uz naprednjake”. Moje pitanje je, otkud sad ovo - kazao je Stefanović. 
 
Kako je Stefanović istakao da je ponuda sporna vidi se i iz toga što je zakonska obaveza da se direktor Železnica bira na konkursu, koji, kako je rekao, “Vučić prenebregava”. 
 
Stefanović je upitao i kako je moguće da su Beko i (vlasnik Delta holdinga) Miroslav Mišković optuženi i da li se protiv njih vodi istraga, a da se jednom nudi Železnica, a drugi prima samo na kafu da bi dao savete oko funkcionisanja srpske privrede. 
 
- Zašto ovom drugom ne date Srbijagas pa da onda zajedno krenemo u budućnost u koju verujemo. Ovim je Vucić pokazao da mu nije bitan zakon niti procedura - rekao je šef Poslaničke grupe DS-a. 
 
Ostalo je još, kako je naveo Stefanović, samo još da se vidi da li će i Miodrag Kostić dobiti neko drugo javno preduzeće. 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: