Dečak odneo pobedu u borbi sa aligatorom

Zabava - Nedelja 10.08.2014 - 14:08

Devetogodišnji dečak sa Floride kog je napao aligator u jezeru blizu Orlanda, uspeo je da se suprotstavi i pobegne opasnom predatoru.

Dečak savladao aligatora Dečak savladao aligatora

Kako prenose američki mediji, Džejms Bardi Džunior i njegov drug vozili su se biciklom kada su odlučili da se rashlade kupanjem u jezeru Tohopekaliga. Čim je počeo da pliva, Džejms je osetio jak bol na leđima i ubrzo shvatio da ga je ujeo aligator.

- Osetio sam njegovu čeljust, njegove zube - ispričao je neustrašivi dečak svoj jezivi susret sa tri metara dugim i 200 kilograma teškim aligatorom.

- Bio sam prestravljen. Nisam znao šta da radim. Ali sam imao dovoljno snage da mu otvorim čeljust, pobegnem i isplivam do obale - kazao je on iz svog bolničkog kreveta gde se trenutno oporavlja.

Opasni gmizavac je Džejmsa ujeo tri puta i ostavio mu oko 30 ožiljaka od zuba i kandži po leđima, stomaku i nogama.

Lekari su u jednoj od dečakovih rana pronašli i jedan aligatorov zub koji Džejms namerava da sačuva kao "suvenir" na svoju strašnu avanturu.

- Prilično je velik zub. Okačiću ga na ogrlicu kako bi ga svi moji drugari videli - rekao je dečak.
 

TANJUG, B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: