Đedović: Iz OK Mladost iznose neistine

Lokalni sport - Sreda 17.09.2014 - 08:04

Vranje – Povodom teksta na portalu OK Radija “Samovolja direktora hale” redakciji se pismeno obratio i Dušan Đedović, predsednik ŽOK Vranje.

Foto:ŽOK Vranje- FB Đedović Foto:ŽOK Vranje- FB Đedović

On je ocenio da je u tekstu izneto niz neistina o stanu u gradskoj oodbojci.
 
Pismo prenosimo u celini.
 
- Postovani, obraćam se iz razloga što je izneto niz neistina, kao prvo: odbojkaški klub Mladost ima termine u sali  Medicinske škole u kojoj su trenirali i igrali utakmice u predhodnoj sezoni.
 
Kup utakmicu koju smo odigrali za vikend igrana je u Sportskoj hali iz razloga što je komesar takmičenja tražio od nas da se obratimo direktoru hale pismenim putem i damo saglasnost da se utakmica odigra u našem terminu jer sala u Medicinskoj školi u kojoj je OK Mladost domaćin nije još uvek primljena od strane OSS.
 
Tako da ne razumem iz kog razloga se vrši medijski linč direktora Sportske hale kad u principu nema nikakvih problema.
 
Ne znam samo šta će se desiti sa muškim klubom Mladost, gde će oni trenirati kad se traži da ženski klub i pored pet termina koje imaju u Mediciskoj školi dobije nove u Sportskoj hali?
 
Moje mišljenje je da su trebali mnogo ranije da razmišljaju gde će igrati još  kad su napravili ekipu sa kojom su ušli u Drugu ligu, a koja se sastoji od 80% dece koja su igrala u ŽOK Vranje, a koje su sada prvotimke OK Mladost.
 
Tako smo dobili dve ekipe koje su realno slabije nego što bi bila jedna, samim tim i finansiranje dve ekipe koje se takmiče u istom rangu je glupost.
 
Generalno, sada imaju problem sa terminima,  sutra ce biti finansije. Pitanje je: šta je sledeće”? – piše u svom saopštenju Đedović.
 
Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: