Dinamovi dečaci gaze sve redom

Lokalni sport - Četvrtak 31.07.2014 - 14:03

Vranje – Četvrtfinalne utakmice noćnog turnira “Zlatokop 2014” donele su dobar fudbal na zadovoljstvo preko 1000 gledalaca. Favoriti, ekipe Kaldrme, Kladionice i Noćne Doline, posle velikih borbi i neizvesnosti, došle su do zasluženih pobeda.

Ekipa Rus Dinamo Ekipa Rus Dinamo

U prvoj utakmioci mlada ekipa Cool taxi Binta uspela je da poraz od 1:3 preokrene u nerešen rezultat 3:3, ali je poklekla pri izvođenju penala. Ekipa Kaldrme koju je predvodio dvostruki strelac iz igre Miloš Buda Trajković bila je bolji izvođač penala; rezultat 3:2
U drugoj utakmici, očekivana podeba ekipe Kladionice za koju igraju fufsaleri KMF Vranje. Iako su pobedili sa 3:0 to nije bilo nimalo lako, jer su igrači Laki Laminata prokockali nekoliko sjajnih prilika kod rezultata 0:0. U drugom poluvremenu presudio je kvalitet i Kladionica je zaluženo otišla u polufinale. Strelci za Kladionicu bili su: Dalibor Stošić Daka, Igor Stojković Krespo i Igor Stojanović Žike.  
Treća utakmica između ekipa Noćne Doline i Adrije donela je ravnopravan fudbal, ali dva gola Slađana Mikića presudili su i doneli radost pristalicama Doline.
Najinteresantniji fudbal viđen je u poslednjoj utakmici večeri, između ekipa Rus Dinamo i I to je to. Mladi momci iz omladinske škole Dinama, koje je predvodio trener Joca Ristić, prikazali su izvaredan fudbal, sa puno trčanja i lepih akcija. Konstantno su napadali, stvarali šanse, ali mreže su mirovale u regularnom delu meča. Pravda je zadovoljena prilikom izvođenja penala, mladi Dinamovci su bili bolji; rezultat 4:3.
Poznati su i parovi polufinala koje se igra u subotu, 2. jula: Sastaju se: 21:00:  Kaldrma -  Kladionica i 22:00. Rus Dinamo – Noćna Dolina.   
Rezultati četvrtfinala: Cool taxi Binta – Kaldrma 3:3 (2:3), Laki Laminat – Kladionica 0:3, Noćna Dolina – Adria 2:0, Rus Dinamo – I to je to 0:0 (4:3).
Dušan Đorđević

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: