Dunav odneo troje mladih

Nacionalne vesti - Subota 22.11.2014 - 10:23

Troje mladih utopilo se rano jutros u nesreći koja se dogodila na Adi Huji u Beogradu, kad je automobil marke "BMW" sa šestoro putnika sleteo u Dunav. Vozaču (19) je određen pritvor.

Ronioci polaze u potragu za nastradalima foto BLIC Ronioci polaze u potragu za nastradalima foto BLIC

Nesreća se dogodila jutros u 03.43 na Adi Huji kod jednog restorana.

Iz vode su izvučeni vozač Dušan J. (19) sa hipotermijiom i znacima agresije, Milica J. (18) takođe sa hipotermijom i Luka V. (20) sa hipotermijom i prelomom leve nadlaktice, inače sin novinarke Olje Bećković.

On se trenutno nalazi u Urgentnom centru i nije životno ugrožen. Očekuje se da, čim bude u stanju, ispriča policiji kako se nesreća dogodila.

Beživotna tela Nemanje A. (18) i devojke A. S. (16) izvukli su ronioci, dok se telo Miloša J. (20), kako nezvanično saznajemo, nalazi u prtljažniku automobila, čije će izvlačenje uskoro početi.

Kako "Blic" saznaje, do nesreće je došlo kad je vozač, vraćajući se sa žurke na Dorćolu, pri izuzetno velikoj brzini izgubio kontrolu nad vozilom kod Ade Huje i sleteo pravo u reku.

Policija je dizalicom izvukla olupinu automobila iz reke i čeka roditelje da identifikuje tela poginulih.

Na licu mesta se nalaze Rečna policija, ronioci Žandarmerije, Hitna pomoć i vatrogasci.

Vozaču je određen pritvor od 48 sati. Prema nezvaničnim informacijama, on je bio pod dejstvom alkohola i kod sebe nije imao vozačku dozvolu.

Na putu kod restorana "Carska ohota", odakle su mladi sleteli u reku, nema tragova kočenja.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: