Dva ista znaka u vezi: Da li opstaju?

Zabava - Nedelja 16.08.2015 - 08:05

Zemljani znakovi odlično funkcionišu, dok su vatreni najgora kombinacija.

Zemljani znakovi odlično funkcionišu. Foto: Thinkstock Zemljani znakovi odlično funkcionišu. Foto: Thinkstock

Dva Ovna - previše temperamenta

Već pri prvom susretu Ovnova osetiće se velika hemija. Međutim, ta velika strast brzo će im se "obiti o glavu". Najveći će im problem stvarati suviše sličan temperament pa su svađe i sukobi neizbežni. Ipak, na početku veze oboje će se truditi, pa kraj neće biti ni izbliza tako lep kao početak.

Bikovi su kompatibilni partneri

Njihov odnos odiše stabilnošću, jer su oboje racionalni i praktični. Slični stavovi i ciljevi dobar su temelj za dugotrajnu vezu, a eventualne svađe izbiće zbog finansija. Problemi bi mogli nastati usled obostrane pasivnosti da vezu podignu na viši nivo.

Blizanci su partneri u pustolovini

Flert dva Blizanca svakako ima svojih čari. Njima definitivno neće biti dosadno, a kreativnost će se odražavati u krevetu i izvan njega. Ipak, dugoročno su vrlo nestabilni pa im je potreban partner koji će ih "prizemljiti".

Dva Raka da, ali uz puno iskustva

Par od dva Raka može biti perspektivan, ali uz važan uslov da su oboje prošli ljubavni brodolom i iz njega izvukli pouke. Oboje moraju znati da cene partnerovu emotivnost i da mu ne zameraju slabosti da bi uspeli, a trebalo bi da se suzdrže i od konstantnog analiziranja odnosa.

Lavovi se bore za prevlast

Odnos između dva vatrena pripadnika ovog znaka najčešće je nestabilan, jer ih njihova slična priroda neizbežno vodi u sukob. Kako oboje teže za dominacijom, u njihovoj vezi će borba za prevlast biti konstantna, a neće nedostajati ni ružnih reči. Ipak, strastvena pomirenja uvek će ih vraćati jedno drugom. Ipak, koliko god se trudili, ravnopravnost će veoma teško postići.

Device su odličan par

Za pripadnike ovog znaka se slobodno može reći da su kao stvoreni jedno za drugo. Oboje imaju velika očekivanja od partnera, a u međusobnom odnosu su toga itekako svesni. Pružaće uzajamno podršku i izvlačiti ono najbolje jedno iz drugog, a još je bolje ako su pre ljubavi bili prijatelji.

Vage međusobno sve prećutkuju

Pripadnici ovog znaka kao par mogu funkcionisati, ali će u to morati da ulože i puno energije. Kako oboje teže harmoniji, izbegavaće sukobe, a upravo zbog toga u sebi će nakupljati frustracije. Čim se pojave prvi problemi, nakupljene frustracije će buknuti.

Škorpije moraju da prevaziđu početnu krizu

Strastveni pripadnici ovog znaka već u početku ljubavne veze imaće problema i neslaganja. Njihov odnos će u početku biti pun zamerki, rasprava i mirenja, a i stalnim emotivnim oscilacijama. Ako uspeju da prevaziđu tu krizu i nađu zajednički jezik, moći će da funkcionišu.

Strelci će i sami shvatiti da ne odgovaraju jedno drugom

Dvoje pripadnika ovog znaka teško će uopšte i doći u situaciju iz koje bi mogla da se izrodi ljubavna veza. U samom početku će im njihov takmičarski duh onemogućiti povezivanje, ali ako do njega ipak dođe, oboje će osetiti strah od gubitka slobode. Na sreću, biće iskreni jedno prema drugom i bez ikakvih zamerki.

Jarčevi su dobar ljubavni spoj

Pripadnici ovog znaka u međusobnoj kombinaciji su kao stvoreni za stabilne i dugotrajne ljubavne veze. Dobro znaju šta žele u životu i u odnosu, a ako postoji ljubavi to će obe strane poštovati. Osim toga, pružaće jedno drugom dobru podršku u karijeri, a svoj odnos će graditi polako i sigurno.

Vodolijama je bolje da ostanu prijatelji

Iako pripadnici ovog znaka mogu biti odlični prijatelji, potpora i društvo u teškim trenucima, u vezi su ipak previše egoistični. U početnim fazama odnosa će im biti zabavno, ali vrlo brzo će vezi nedostajati dublji emocionalni angažman i ona će ostati površna.

Ribe imaju šanse da uspeju, ali samo pod određenim uslovima

Spolja će izgledati kao da su dve Ribe idealan spoj. Problem će biti ako su previše slični pa i pored svih skovanih planova, malo toga ostvaruju. To je ono što predstavlja najveći problem u njihovoj vezi, ali ako je jedno od njih pokretač i spreman na akciju njih dvoje mogu uspeti.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: