Džoniju Depu zabranjeno da priđe supruzi

Zabava - Subota 28.05.2016 - 11:35

Šokantne optužbe Amber Herd da ju je Džoni Dep pretukao dva dana pre nego što je podnela zahtev za razvod braka uzdrmale su javnost.

Slavni par iz srećnijih dana; Foto: AFP Slavni par iz srećnijih dana; Foto: AFP

Glumici je sudija odobrio privremenu zabranu prilaska protiv holivudske zvezde, a ona se na sudu pojavila sa modricama na licu koje joj je Džoni navodno naneo nakon svađe u subotu.

Kada je policija te večeri došla u stan gde se incident odigrao, ona je odbila da da izjavu, a policajci tvrde da na njoj tada nisu videli nikakve znakove povreda.

Portal TMZ preneo je uznemirujuće fotografije glumice koje je ona podnela sudu kao dokaz, a na kojima se vide modrice ispod njenih očiju.

Ona je Džonija optužila da je zavisnik od droga i alkohola, a da su modrice nastale kada ju je udario mobilnim telefonom.

Tvrdi i da ovo nije prvi put da je glumac bio nasilan prema njoj, te da je na njenu rođendansku žurku prošlog meseca došao pijan i drogiran i da ju je tada gađao flašom vina, da ju je zgrabio za ramena i gurnuo na krevet.

Izvori bliski Depu negiraju da je Džoni bio nasilan prema glumici, i naglašavaju da je ona na Instagramu objavljivala fotogrtafije nakon incidenta, na kojima se ove povrede uopšte ne vide.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: