E, šoferi su stvarno krivi

Lokalne vesti - Četvrtak 02.10.2014 - 13:05

Rukovodstvo „Jumka“ iz Vranja pokrenulo je proces borbe protiv zloupotrebe službenog položaja u toj firmi.

Jumko: Ko troši tri tone benzina? Jumko: Ko troši tri tone benzina?

Kako je saopšteno u toj kompaniji, ustanovljene su nepravilnosti u korišćenju službenih vozila i goriva pa su zbog toga protiv odredjenih vozača preduzete mere predviđene zakonom.

Vozači su udaljeni sa radnih mesta.

- I pored velikih ometanja kontrola će biti nastavljena, a sve u cilju daljeg opstanka kompanije – piše između ostalog u saopštenju za javnost „Jumka“, prosleđenom samo odabranim medijima.

Podsetimo da je nedavno direktor „Jumka“ Goran Đorđević (SNS) ustupio službeno vozilo i službeno gorivo sportskom klubu iz Vranja, kojim su do Beograda sportisti, inače neki od njih stranačke kolege Đorđeviću, išli na takmičenje.

Sportisti su za Beograd išli službenim kolima „Jumka“, zelenom Nisan primerom, a vozio ih je vozač kompanije.

Dva dana nakon što je OK Radio objavio vest o toj zloupotrebi, opet samo izabranim medijima upućeno je saopštenje za javnost u kome se kaže da „Jumko“ beleži blagi oporavak, te da će „pomagati mladima i sportistima u okviru svojih mogućnosti“.

Inače, „Jumko“ raspolaže sa 20 putničkih vozila. U avgustu ove godine ona su prešla više od 33.000 kilometara i potrošila, verovali ili ne, više od tri tone goriva.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: