Ekipa Multikoma osvojila Stubal

Lokalni sport - Četvrtak 28.08.2014 - 08:50

Vranje – Sinoćnjom finalnom utakmicom između ekipa Multikom groupa iz Vranja i ekipe Srpske napredne stranke iz Vladičinog Hana završen je tradicionalni 49. po redu noćni turnir u malom fudbalu koji se održavao u selu Stubal.

Turnir Stubal, finale Turnir Stubal, finale

Pobednik je ekipa Multikom groupa iz Vranja koja je u finalu pobedila hanske naprednjake, sa 4:0 i dokazala da je ubedljivo najbolja.

Ekipa Multikoma, za koju igraju fudbaleri kluba malog fudbala Vranje, tokom celog turnita bila je taktički nadmoćnija, a onda kada je najpotrebnije individualni kvalitet dolazio je do izražaja.

Strelci u finalu za Multikom bili su: Predrag Nikolić Pepa, Danijel Stošić Daka, Dejan Krstić Maslovar i Davor Tasić Taske.

U borbi za 3. mesto, ekipa Demokratke stranke iz Vladičinog Hana pobedila je ekipu Markerta Saki, sa 3:1.  

Nakon odigrane finalne utakmice podeljene su nagrade za prvo mesto – 70.000 dinara, za drugo mesto – 35.000 i za treće mesto – 20.000.

Za najboljeg igrača turnira izabran je Dejan Krstić Maslovar iz ekipa Multikoma, a za najbolejg golmana Nikola Antić iz ekipe Srpske napredne stranke Vladičin Han. Oni su dobili pehare i diplome.

Organizacija ovogodišnjeg turnira je definitivno povratila ugled turniru u Stublu. Svi koji su učestvovali u tomer mogu biti ponosni  na svoj rad i trud.

Najveca pohvala ide Stefanu Veličkoviću glavnom organizatoru koji je najviše radio i svoj godišnji odmor poklonio turniru..

Turnir je organizovan uz pomoć opštine Vladičin Han i MZ Stubal.

Rezultati  

Utakmica za treće mesto: Demokratska stranka Vladicin Han - Market Saki 3:1

Finale: Mulltikom group - Srpska napredna stranka Vladicin Han 4:0.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: