Evo kako da probudite boginju seksa u sebi

Zabava - Utorak 08.07.2014 - 13:55

Isprobajte ovih deset trikova već večeras, i zavideće vam čak i Samanta Džouns.

patrisyu/FreeDigitalphotos.net patrisyu/FreeDigitalphotos.net

Budimo iskreni, ponekad nam je teško da budemo seksi u krevetu. Na poslu možete zračiti samopouzdanjem, ali stvari su potpuno drugačije kada se radi o seksu. Džejn Gir, ekspert za seks i autorka knjige “What About Me? Stop Selfishness From Ruining Your Relationship - tvrdi da je izuzetno teško biti otvoren u vezi sa svojom seksualnošću zato što smo tako ranjivi.

- Trik je u tome da znate koliko se osećate prijatno u vezi sa nečim, a onda pomerite granicu samo malo - tvrdi ona. Znamo da je teško napraviti skok sa mirne devojke do boginje seksa preko noći, ali nekoliko manjih izmena može da vas oslobodi u krevetu.

Nabacite seksi veš

Znamo da izgledate dobro u brushalteru i gaćicama, ali ako obučete nešto što ipak provokativnije (seksi korset ili jarkocrvenu čipku) osetićete se kao da igrate ulogu zavodnice. Ne morate da idete do tačke da vam bude neprijatno, ali mora da bude nešto malo riskantnije od vašeg ukusa.

Uživite se u ulogu

Znamo da je igranje uloga već poznata priča, ali mi ne govorimo o kostimu francuske sobarice. Budite izvan okvira i glumite neku totalno novu ličnost, poput Skarlet Johanson. Vaš seksualni duh kanališete tako da vam pomogne da se potpuno ubacite u ulogu i zamaskirate nesigurnost koju imate.

Govorite još prljavije

Ko bi rekao da mozgalica može da bude seksi? Svojim prstima nagovestite partneru kom delu njegovog tela želite da se posvetite i šta želite da mu radite. Ako pogodi- dobio je nagradu! Ako ne... svakako to uradite!

Pustite pesmu zbog koje se osećate seksi

Ne mislimo na romantične melodije. Slušajte nešto zbog čega se osećate divlje i senzualno, nešto što biste slušali u klubu i igrali celu noć. Imaćete utisak da ste se zaista iskrali sa žurke da biste bili sami. Nije li to “hot”?

Prigušite svetla

Istraživanja potvrđuju da i muškarci i žene više vole mračnu atmosferu u spavaćoj sobi. Očigledno je zbog čega. Ima dovoljno svetla da vidite šta radite, a seksi senke još više raspaljuju vašu maštu.

Utrljajte ulje

Eterična ulja čine vašu kožu nežnom, sjajnom i tako seksi. Odlična su i jeftinija zamena za seksi veš jer kada se pogledate u ogledalo, shvatićete da izgledate kao model za kupaće kostime.

Ostavite neki komad na sebi

Ostavite na sebi nakit ili one fenomenalne crvene štikle od kojih se uvek osećate kao neverovatno seksi Ovi komadi stvaraju osećaj da ipak imate "odeću" na sebi, a doprinose vašem samopouzdanju čak i van spavaće sobe. Zašto ih onda ne biste isprobali i u ovoj varijanti?

Preuzmite inicijativu

Eksperti tvrde da je dominacija žene jedna od stvari koje muškarci stalno priželjkuju. Slobodno preuzmite inicijativu,koristite senzualni glas kako biste mu rekli šta želite da mu radite, ili da on radi vama. Kada ste jasni u svojim zahtevima on će se osećati poželjno, kao da je on jedina osoba koja može da zadovolji vaše želje.

Skidajte se polako

Striptiz vam skreće pažnju sa toga da se osećate seksi na to da dobro izvedete tačku. Zato je bolje samo da uvedete lagano skidanje komad po komad, održavajte kontakt očima i ne dozvolite partneru da vas dodirne dok i poslednji komad odeće ne završi na podu. Osetićete se neodoljivo i senzualno, garantujemo.
 

COSMOPOLITAN . RS, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: