Evo u čemu je tajna savršene pozadine Dženifer Lopez

Zabava - Utorak 23.09.2014 - 12:26

Tajna savršene zadnjice Dženifer Lopez koja je osigurana na 27 miliona dolara konačno je otkrivena.

Dženifer Lopez, savršena zadnjica Dženifer Lopez, savršena zadnjica

Četrdesetpetogodšinja pevačica koja je snimila i odu svom najatratkivnijem delu tela ipak vežba kako bi održala savršen izgled.

Poznata fitnes instruktorka Trejsi Anderson pomogla je pevačici da se pripremi za snimanje spota i dovede svoje telo u top formu, pa tako i zadnjicu po kojoj pesma i spot nose ime – „Booty“.

Kako kaže, Dženifer vežba sat vremena svakoga dana, a trening se sastoji od 30 minuta kardio vežbi i 30 minuta vežbi za jačanje mišića.

- Nismo želeli da menjamo izgled njenog tela zbog čega sam dizajnirala vežbe koje će se samo fokusirati na izgled njene zadnjice - rekla je Trejsi.

U čemu je tajna? Trejsi kaže da je ona zapravo prevarila njene mišiće.

- Menjamo vežbu na svakih 10 minuta. To je poenta. Takođe, istu vežbu ne sme raditi duže od 10 dana - rekla je čuvena fitnes instruktorka.

Trejsi ističe i da Lopezova ne može dva dana bez vežbanja jer tako rizikuje sa izgubi svoje izvajane atribute.

Inače, Trejsi je jedna od omiljenih holivudskih trenera a poznata je po druženju da Gvinet Paltrou koja često ističe da ju je potpuno prosvetila i promenila njeno telo.

SUPER ŽENA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: