Evo zašto muškarce privlače ženske zadnjice

Zabava - Petak 24.10.2014 - 12:19

Ako ste ljubitelj guza, živite u pravom vremenu. Popularna kultura ih uzdiže “u nebesa”, ali iza ljubavi prema njima krije se jednostavna nauka.

 Foto: BETA/AP Foto: BETA/AP


Niki Minaž, Dženifer Lopez, Kim Kardašijan… Čini se da su ženske guze preplavile ceo svet, a muškarci koji ih vole su došli na svoje.

Ipak, opsesija dobrim ženskim guzama nije ništa novo, objasnio je dr Dejvid Bus profesor psihologije za Univerziteta u Teksasu. Zapravo, radi se o vrlo primitivnoj potrebi.

Muškarci su tokom evolucije počeli da traže plodne žene. Ako žena ima dobru guzu to je znak primitivnom mozgu da verovatno ima dovoljno masnoća da može zatrudneti. Ako je njen guza okrugla i podignuta, to govori da je mlada, a upravo ta kombinacija je bila “dobitna” za pračoveka kada je tražio partnerku.

Uz to, ulogu igra i tabu faktor.

- Tamo ne bismo smeli da budemo. Kada se radi o seksu, ima nešto životinjski i prljavo u uzimanju žene odpozadi - objašnjava stručnjak za seks, Erik M. Garison.

HOT.HR, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: