Evo zašto se žene udaju za feminizirane muškarce

Zabava - Sreda 09.04.2014 - 12:20

Stranica "Elite Singles" nedavno je radila istraživanje na temu s kakvim muškarcima žene zapravo vole da se zabavljaju i na kraju skrase, a rezultati su u najmanju ruku šokirali.

njaj/freedigitalphotos.net njaj/freedigitalphotos.net

Sada konačno znamo da bajke nemaju apsolutno nikakve veze sa stvarnošću. Znali smo da životinje ne pričaju i veštice ne postoje, ali nakon nedavno rađenog istraživanja, sve iluzije vezane za bajkoviti svet su se srušile.

Iako su mnogi do nedavno bili ubeđeni da žene veruju u hepi end i poistovećuju se sa lepoticama koje čekaju mačo princa na belom konju koji je tu da ih voli, štiti i čini da se osećaju uvek sigurnim, studije pokazuju da je realnost potpuno drugačija.

Naime, dame za veze ne traže snažne, alfa mužjake koji su u svakom smislu jači od njih, već se prilikom potrage više okreću feminiziranim momcima, i to čak njih 76 odsto.

Studija koju je radila stranica “Elite Singles” pokazala je da žene više nemaju potrebu za muškarcem koji je tu da ih štiti, već isključivo za “slabićima”. Potrebu za mačo frajerima zadržalo je tek 26 odsto žena.
 

TELEGRAF.RS, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: