Fifti Sent uhapšen zbog psovki!

Zabava - Ponedeljak 27.06.2016 - 13:45

Nakon koncerta koji je održao u nedelju uveče na karipskom ostrvu Sent Kits, reper Fifti Sent je uhapšen, a podignuta je i optužnica zbog, kako navodi policija, „nepristojnih izraza tokom nastupa“.

Protiv Fifti Senta podignuta optužnica; Foto: TMZ Protiv Fifti Senta podignuta optužnica; Foto: TMZ

Popularnog američkog repera, kako prenosi sajt TMZ, organizatori koncerta na ostrvu Sent Kits upozorili su da ne sme da psuje tokom nastupa.

Po svemu sudeći, Kertis Džekson, poznatiji kao Fifti Sent, upozorenja nije shvatio ozbiljno pa je odmah posle nastupa uhapšen, zajedno sa delom pratećeg tima.

„Kertis Džekson, američki reper koji je nastupio na festivalu 'St. Kitts Music Festival', uhapšen je i optužen da je koristio nepristojne izraze tokom nastupa“, navodi se u saopštenju policijske uprave.

„Džekson je potom platio novčanu kaznu (oko 1.850 američkih dolara), oduzeta su mu dokumenta i mora da se pojavi na sudu u ponedeljak“, navodi policija.

Neprijatnost i pravne probleme reper je izazvao pevajući refren pesme P.I.M.P.

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: