Galeb ukrao kameru i napravio selfi

Zabava - Sreda 15.07.2015 - 12:25

Jedan galeb ukrao je GoPro kameru od nemačkog turiste koji je snimao kadrove na španskim ostrvima. Galeb je s kamerom leteo, a uspeo je da napravi i dobar selfi.

Galeb u trendu, voli da pravi selfije. Foto: YouTube Screenshot Galeb u trendu, voli da pravi selfije. Foto: YouTube Screenshot

Ovaj incident dogodio se na Galiciji kada je Martin Lozano pokušao napraviti fotografije s pogledom na more. Kada je video galeba, spustio je kameru kako bi ga uslikao, ali ptica je odmah prišla, zgrabila kameru i odletela.

Nakon određenog vremena, galebu je kamera dosadila i ostavio je na sledećem zidiću. Srećom, Lozano je uspeo da je pronađe i dobio je odlične fotografije kao i snimak.

Ovo nije prvi put da životinje urade selfe. Prošle godine majmun na Baliju je ukrao GoPro kameru od amaterskog fotografa divljih životinja i napravio selfi, dok je slon u Safari parku u Engleskoj uzeo telefon s poda i slučajno dotakao ekran te napravio selfie.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: