Gašić: Hitna ostavka užičkog rukovodstva

Nacionalne vesti - Sreda 23.07.2014 - 16:14

Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je da Vlada Srbije insistira na hitnoj ostavci kompletnog rukvodstva Grada Užica i gradonačelnika zbog ponovne zabrane korišćenja vode za piće.

- Neodgovoran odnos prema građanima Užica nije dopustiv i Vlada Srbije neće dozvoliti da se bilo gde lokalno rukovodstvo tako odnosi prema poslu i zdravlju građana Srbije - naveo je Gašić. 
 
On je posle sastanka s gradskim rukovodstvom Užica rekao da građani ne mogu biti taoci neodgovorne politike i da je moralno da funkcioneri podnesu ostavku. 
 
- Neoprostivo je da se akcident ponovi posle ogromne pomoći Vlade Srbije i ogromnih novčanih sredstava da se normalizuje život u Užicu u januaru mesecu - rekao je ministar odbrane. 
 
Gašić je dodao da politička nadgornjavanja više ne mogu da postoje u Užicu i ma ko da je kriv za nestašicu vode i član bilo koje političke partije, neka je i Srpska napredna stranka (SNS), mora da snosi odgovornost, ali da to ne znači uvođenje privremene uprave u grad. 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: