Gde vas čeka ljubav ovog leta

Zabava - Četvrtak 02.07.2015 - 11:25

U julu i avgustu planete uzburkavaju strasti i emocije. Vatreni i vazdušni znaci mogu da se zaljube na putovanju i koncertu, zemljani i vodeni na "sedeljkama" i sportskim događajima.

Foto Shutterstock Foto Shutterstock

Ljubavne planete ovoga leta prelaze preko senzibilnog znaka Raka i strastvenog Lava. Venera 18. jula ulazi u znak Device i zadržava se kratko, pa se već 31. jula retrogradnim hodom vraća u Lava. Iako njen prividni hod unazad nepovoljno utiče na ljubavne odnose, sve do 6. septembra, trigon sa retrogradnim Uranom nagoveštava strastvene susrete na putovanjima u inostranstvu, sportskim tribinama, koncertima i klubovima, što se najviše odnosi na vatrene i vazdušne znake.

U avgustu, retrogradna Venera obrazuje kvadrat sa retrogradnim Saturnom, aspekt koji obnavlja stare veze, naročito kod Lavova, Vodolija i Škorpija treće dekade, majskih Blizanaca i martovskih Riba. Planeti ljubavi Veneri, 8. avgusta će se pridružiti i Mars, simbol strasti, koji ostaje u Lavu do 25. septembra.

Erotska konjunkcija Venere i Marsa u vatrenom znaku ljubavi, od 25. avgusta do 13. septembra najavljuje buru strasti i emocija. Treća ljubavna planeta, retrogradni Neptun, simbol zanosa i zaljubljivanja u romantičnim Ribama, krajem juna obrazuje trigon sa Suncem i Marsom u Raku, što može povoljno uticati na emotivni život vodenih i zemljanih znakova.

Ulazak Jupitera, planete prosperiteta, u znak Device, 11. avgusta posle 12 godina, takođe najavljuje promene na ljubavnom planu kod većine znakova, pre svega zemljanih.


OVAN (21.3. - 20.4.) Sa oslabljenom pozicijom vašeg vladaoca Marsa u Raku, do kraja jula možete da upoznate veoma senzibilnu osobu, na sportskoj tribini ili na plaži. Posle 11. avgusta, ulaskom Jupitera u vaše polje strasti, na kraćem putu moguć susret sa osobom koja živi u drugom gradu ili zbog posla često putuje.


BIK (21.4. - 21.5.) U julu možete da uđete u romansu sa umetnikom ili sportistom dok se krajem avgusta možete naći u iskušenju da obnovite vezu sa nekadašnjom simpatijom, a očekuje vas i proširenje porodice. U vreme mladog Meseca, oko 16. jula i 14. avgusta, na putu ili sedeljci u "kućnoj varijanti" možete da upoznate harizmatičnu osobu.


BLIZANCI (22.5. - 21.6.) Pozicija ljubavnih planeta ima dosta uticaja na vaš znak, posebno ako ste rođeni u prvoj i trećoj dekadi. U drugoj polovini avgusta, vašu pažnju može da privuče neko ko u treuntku upoznavanja neće biti u potpunosti iskren prema vama ili osoba od koje vas deli veća razlika u godinama.


RAK (22.6. - 22.7.) Mars u vašem znaku do 8. avgusta čini vas privlačnijim i popularnijim kod suprotnog pola. Ako ste zauzeti, partnerova ljubomora i posesivnost može da bude uzrok sukoba i rasprava. Oko 2, 16. i 31. jula, sredinom i krajem avgusta, možete da uđete u vezu sa osobom koja je zbog posla prisutna u javnosti.


LAV (23.7. - 22.8.) Pozicija ljubavnih planeta u vašem znaku, u periodu od 25. avgusta do 13. septembra, nagoveštava uzbudljiv ljubavni period. Na kraćem putu u inostranstvu moguća je obnova veze sa osobom koja vam je nekada bila veoma draga. Ako ste slobodni, krajem jula moguć iznenadni susret sa sportistom ili umetnikom.


DEVICA (23.8. - 22.9.) Ljubavne planete u astrološkom polju tajni, u vaš život mogu da donesu stranca koji u trenutku upoznavanja neće biti u potpunosti iskren prema vama. Posle 11. avgusta, Jupiter koji vlada vašim poljem ljubavi, ulazi u Devicu, pa možete da se nađete pred važnim emotivnim odlukama.


VAGA (23.9. - 22.10.) Vaš vladalac Venera, u konjukciji sa vladaocem vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, Marsom, donosi iznenadni susret sa harizmatičnom osobom u nekom kazinu ili mestu za zabavu u inostranstvu. Krajem jula, partner vam priprema prijatno iznenađenje, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.


ŠKORPIJA (23.10. - 22.11.) U julu vas očekuje dosta uzbuđenja na ljubavnom planu, bura emocija i strastveni susreti u blizini vode, jezera, reke, fontane. Početkom avgusta, Saturn kreće direktnim hodom sa 28. stepena vašeg znaka i donosi vam mogućnost obnove veze sa starom simpatijom na nekom kraćem putu u inostranstvu.


STRELAC (23.11. - 21.12.) Na koncertu u inostranstvu ili letovanju na egzotičnoj destinaciji tokom jula, možete da uđete u romansu sa vrlo harizmatičnom osobom. Posle 7. avgusta, preko interneta ili društvene mreže, očekuje vas poznanstvo sa atraktivnom, mladolikom osobom.


JARAC (22.12. - 20.1.) Pozicija ljubavnih planeta u vašem astrološkom polju strasti, posle mnogo godina, može da probudi uspavanu strast prema staroj simpatiji. U avgustu, na nekom poslovnom putovanju, seminaru ili predavanju, očekuje vas iznenadni susret sa osobom koja se bavi medicinom ili umetnošću.


VODOLIJA (21.1. - 19.2.) Planeta ljubavi Venera, u trigonu s vašim vladaocem Uranom, tokom jula najavljuje susret sa atraktivnom osobom u klubu na plaži. Mars, planeta seksualnosti, 8. avgusta ulazi u vaše astrološko polje partnerskih odnosa donoseći vam strastvene zajedničke trenutke s partnerom sve do sredine septembra.


RIBE (20.2. - 20.3.) Vaš vladalac Jupiter, 11. avgusta, posle 12 godina ulazi u vašu astrološku kuću ljubavi, što može da vam donese sudbinski susret sa osobom koja zbog posla često putuje. U vreme mladog Meseca, sredinom jula i sredinom avgusta, u nekom klubu ili preko posla, može da vas zaintrigira Rak ili Lav.

Večernje novosti

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: