Haotična Lepa Brena

Lokalne vesti - Četvrtak 30.10.2014 - 10:21

U nastavku akcije „Pokažite bahatost vlasti u Vranju“, u redakciju OK Radija stigla je fotografija čitaoca koji je uslikao problem parkinga u stambenom bloku „Lepa Brena“.

Idi pa priđi: zaleđe Idi pa priđi: zaleđe

Na fotografiji se vidi da kamion Pošte Srbije ne može da prođe do službenog ulaza vranjske Pošte, jer su automobili parkirani i na sred ulice.

Kako je objasnio autor fotografije, kamion je na tom mestu stajao više od pola sata, dok se vlasnici pojedinih vozila nisu vratili da pomere svoj automobil.

Inače, podsetimo da je taj krug, odnosno parking u centru grada rezervisan samo za stanare kompleksa „Lepa Brena“, kao i za službena vozila Pošte.

Nadležni u Direkciji za izgradnju su nedavno najavili da bi i taj parking trebalo naplaćivati i da će ta odluka najverovatnije biti uskoro doneta.

Korisnici parking mesta, stanari okolnih zgrada imaće, kako su objasnili nadležni, mesečne karte kao što je to slučaj u drugim stambenim blokovima u Vranju.

Sada, kada se parking ne naplaćuje, svi oni koji rade blizu centra grada ili imaju da završevaju određene poslove, svoje automobile ostavljaju iza zgrade „Lepa Brena“, tako da je od osam do 15 na tom mestu opšti saobraćajni haos.

Neka vozila parkirana su čak i na zelenim površinama, što je strogo zabranjeno. Kazna za taj prekršaj je 5.000 dinara, uz meru uklanjanja automobila pauk-vozilom.

Ukoliko ste svedok saobraćajnog haosa i bahatosti vranjskih vozača na ovakav ili sličan način, fotografišite i pošaljite nam na mail adresu acaokradio@gmail.com
 

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: