Hit proleća: Pantalone u cvetnim dezenima

Zivot i stil - Subota 04.04.2015 - 23:30

Izbor boja cvetnih pantalona je zaista veliki, u trendu su upadljive nijanse, ali i nežne, pastelne. A, sigurno je da nećete pogrešiti ako se odlučite za crno-belu varijantu ili orijentalni dezen.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Cvetni motivi su ove sezone modni imperativ, posebno na pantalonama, što se moglo videti i na Nedeljama mode u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu.

Uske, široke, vrećaste ili klasične, možete da ih nosite u gotovo svakoj prilici, odlično se uklapaju i sa jednobojnim komadima odeće, kao i uz cvetne i druge aktuelne dezene.

Sve je dozvoljeno, poručuju modni kreatori, od kombinacija sa majicom, kožnom jaknom i providnom bluzom, do elegantnijih varijanti sa topom i blejzerom.

Izbor boja pantalona je zaista veliki, u trendu su upadljive nijanse, ali i nežne, pastelne. A, sigurno je da nećete pogrešiti ako se odlučite za crno-belu varijantu ili orijentalni dezen.

Bilo da ste ljubitelj elegancije ili ležernijeg stila, sigurno nećete ostati neprimećeni sa popularnim cvetnim modelima.

Savet plus: Krupniji floralni motivi, koji su ove sezone naročito popularni, bolje stoje vitkijim damama, a sitni cvetići odgovaraju svima.

NOVOSTI

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: