Horoskop za 15. februar

Zabava - Nedelja 15.02.2015 - 07:56

Pred vama je horoskop za nedelju 15. februar. Sa srećom.

Horoskop za 15. februar,  foto Mondo Horoskop za 15. februar, foto Mondo

OVAN
Potrebno je da se prilagodite na nove uslove rada. Pokažite da imate dovoljno interesovanja da prihvatite različite uslove i savremenije ideje. Kreativnost koju izražavaju Vaši saradnici treba upotrebiti na praktičan način. Umete za zablistate u punom sjaju i da ostavite veliki utisak na osobu koja Vam se dopada. Delujete samouvereno, što se pozitivno odražava na Vašu porodicu i partnera. Sugestija: Podstičite kod sebe romantičnost i plemenitost, što će uticati na Vaše dobro raspoloženje.

BIK
Pokušavate da preduhitrite nečiju nameru i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Potrebna Vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama. Oslonite se na svoje iskustvo koje imate. Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema bliskoj osobi. Niko nije »bezgrešan«, tako se ni od Vas ne očekuje uvek savršena uloga ili da ste bez mane. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

BLIZANCI
Nema potrebe da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane. Sve se svodi na pravilnu poslovnu organizaciju i dobru volju. Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama da biste dobili povratnu reakciju. Sugestija: Više uživajte u lepim stvarima, opustite se.

RAK
Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali ne i nečiju naklonost. Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji. Bez obzira na trenutni uspeh, stvari posmatrajte u dužoj perspektivi. Privlače Vas emotivne situacije koje deluju suviše komplikovano ili izazovno. Na kraju sve može biti i dobro, ako umete da se zaustavite u nekom »kritičnom trenutku«. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu i da uskladite svoje misli i osećanja.

LAV
Poslovni dogovor Vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta. Stalo Vam je da pravilno postupate prema osobi koja ima pozitivnu ulogu u saradničkim odnosima. Ponekad treba jasno pokazati svojim postupcima kako umete pravilno da razlikujete i uvažavate prave vrednosti. Pokažite voljenoj osobi da iskreno cenite sve ono što dobijate. Sugestija: Priuštite sebi neke lepe »sitnice«, kao dobar podsticaj.

DEVICA
Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vase saznajne vidike u različitim pravcima. Iskustvo koje stičete u poslovnoj saradnji pokazaće se od velike koristi ne samo trenutno, već i u daljoj perspektivi. Partner dobro prepoznaje Vaše namere, bez obzira na dobru pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikrivati istinu duže nego što je to dozvoljeno. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

VAGA
Postoje različite situacije koje Vas nepotrebno usporavaju. Teško Vam je da ostvarite svoje namere i ne želite da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Trenutak je da korigujete svoju poslovnu taktiku i da zatražite nečiji savet. Često menjate svoje emotivno raspoloženje, budite pažljiviji pred osobom koja detaljno analizira Vaše ponašanje. Slobodno zatražite nečiju podršku koja Vam je neophodna. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

ŠKORPIJA
Suviše subjektivno tumačite neke poslovne dogadjaje i skloni ste čestim promenama u mišljenju. Nema potrebe da optužujete druge za svoj neuspeh ili za propuštenu priliku. Posmatrajte situaciju više u duhu optimističkih prognoza. Voljena osoba očekuje da doslovno ispoštujete neki zajednički dogovor i nema previše razumevanja za Vaše izgovore ili opravdanja. Uložite dodatni napor. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

STRELAC
Očekujete pozitivan odgovor u rešavanju nekih spornih situacija. Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha. Ponekad se treba uklopiti u mišljenje većine, bez suvišnih komentara. Jasno Vam je da ne možete lako da promenite nečije mišljenje ili odluku u privatnom životu. Nema potrebe da izgovarate »teške reči« pred voljenom osobom. Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

JARAC
Dobro osmišljene ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama. Novi uspeh može da unapredi Vaš poslovni, društveni ili privatni status. Potrudite se da Vas lični uspeh ili emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti, kako biste podelili svoju radost sa drugima. Sugestija: Nalazite se sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VODOLIJA
Stalo Vam je da se izborite za bolji plasman poslovnoj sceni ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Zbog velikih ambicija zanemarili ste neke propratne dogadjaje, koji imaju važno značenje za Vaše saradnike. Partner Vam postavlja neka logična pitanja, ali Vi delujete neubedljivo u svojim odgovorima. Možda suviše priželjkujete, da se ostvari samo ono što je Vama milo. Sugestija: Uspostavite bolju ravnotežu izmedju svojih želja i mogućnosti.

RIBE
Skrenuli ste pažnju na sebe, ali to činite u nekom pogrešnom trenutku. Ipak, nemojte dozvoliti da Vas uhvati panika. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Svet oko Vas izgleda mnogo bolje ili lepše, kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Ugodite svojoj porodici i osetićete iskrenu radost. Sugestija: Nema potrebe da se suviše opterećujete »teškim mislima«.

astrolook.com

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: