Horoskop za 17. januar

Zabava - Subota 17.01.2015 - 07:15

Pred vama je horoskop za subotu 17. Sa srećom.

Horoskop za 17. januar,  foto Mondo Horoskop za 17. januar, foto Mondo

OVAN

Posao: Vaš osećaj za lepotu doći će do pojačanog izražaja, što je posebno važno ukoliko se bavite nekim umetničkim zanimanjem. Postićićete više uspeha ako se bavite poslovima vezanim za međuljucke odnose i javnost.

Ljubav: Izlazite, družite se, volite, budite otvoreni i veseli, jednostavno uživajte. Sve će vam ići od ruke. Jedino čega biste trebali da se pazite jeste suviše naglašen hedonizam, naročito kod zauzetih Ovnova.

Zdravlje: Skloni ste prehladama.
bik - 21. 4. - 21. 5.
bik    

Posao: Ako planirate da počnete posao sa jednim prijateljem, to vam se u budućnosti može višestruko isplatiti. U poslu ćete biti nešto fleksibilniji nego inače.

Ljubav: Voljenu osobu ćete iznenaditi pažljivo biranim rečima kojima ćete izraziti svoju naklonost. Neki će zajedno poći na kraći romantični put. Slobodni Bikovi bi mogli da sretnu osobu koju priželjkuju upravo na nekom kraćem putu koji će vam se iznenada ponuditi.

Zdravlje: Dobro.
blizanci - 22. 5. - 21. 6.
blizanci    

Posao: Pružiće vam se izvanredne prilike za napredak u karijeri, kao i za sticanje nekih priznanja, posebno onih od strane javnosti. Ovo je vreme kada možete da se opustite i uživate u pohvalama ljudi iz okruženja.

Ljubav: U jednom trenutku ćete biti odlično, sve će teći glatko, a već u drugom ćete biti nešto sasvim drugo, na rubu svađe. Potrebno je da se prilagodite. Kada naiđu provokacije, savet je da ne reagujete. Slobodne će upoznati nekog mlađeg ko će vam održati pažnju.

Zdravlje: Dobro
rak - 22. 6. - 22. 7.
rak    

Posao: Dan vam je pogodan za neku vrstu usavršavanja u poslu, a mnogi Rakovi mogu da materijalizuju neki svoj hobi. Razmislite o tome jer vam je naredna nedelja povoljna za pokretanja tog tipa.

Ljubav: Danas ćete se teško snalaziti u stvarima koje se tiču ljubavi. Činiće vam se da ništa nije sigurno i da se stvari odvijaju potpuno van vaše kontrole, a da vi ulazite u nekakav lavirinit. Pojednostavnite stvari i fokusirajte se na ono što vam je važno u ovom trenutku.

Zdravlje: Skloni ste upalama.
lav - 23. 7. - 23. 8.
lav    

Posao: Svoje znanje i sposobnosti koristićete za pomoć drugima. Dobitke možete ostvarivati kroz bilo koju vrstu udruživanja, verovatno sa prijateljima ili osobama sa kojima dugo saradjujete.

Ljubav: U vašem ljubavnom životu stvari će se odvijati nekako brzo i onako kako vi to u suštini želite. Biće tu mnogo interesantnih ideja, inspiracije, pokretanja i akcije na jedan suptilan način. Zauzete će osvežiti svoj odnos sa voljenom osobom, a slobodni će izenanda naći na nekoga ko će pokrenuti maštu.

Zdravlje: Treba vam više odmora.
devica - 24. 8. - 23. 9.
devica    

Posao: Dobro ćete se pokazati u zajedničkim poslovima. Mogli bi ste i da pokrenete sklopanje unosnog posla koji bi vam mogao doneti dosta koristi i velike dobitke u narednom periodu.

Ljubav: Lutaćete u nekim svojim razmišljanjima kada je ljubav u pitanju. U pomoć vam dolazi vaša intuicija koja će vam u trenutku dati odgovore na mnoge dileme. Stoga se saberite i usresredite na ono što osećate i želite.

Zdravlje: Dajte sebi oduška i opustite se tokom dana jer stres negativno utiče na vaš imunološki sistem.
vaga - 24. 9. - 23. 10.
vaga    

Posao: Želite na napravite neke kreativne promene na poslovnom planu, kroz nalaženje boljih i kvalitetnijih metoda rada. Sigurno ostvariti napredak na poslovnom planu već od početka naredne nedelje.

Ljubav: U ljubavnom životu činiće vam se kao da gubite sigurno tlo pod nogama. Ništa vam se neće činiti sigurno. Svaki vaš potez mogao bi da izazove još veću nestabilnost, pa se stoga držite samo proverenih obrazaca ponašanja, naročito ako ste u vezi. Kod slobodnih će ovakvo ponašanje privući jako originalnog partnera, ali ćete teško sebe zamisliti u vezi na duže staze.

Zdravlje: Dobro.
škorpija - 24. 9. - 23. 10.
škorpija    

Posao: Nalazićete nova zadovoljstva u vašem poslu i zauzimaćete nove stavove koji će na neki način biti pozitivniji od dosadašnjih. U svoj način rada unećete neke nove metode, koje će vam omogućiti da postižete bolje rezultate.

Ljubav: Situacije će vas stalno dovoditi u priliku da budete brižni prema nekome. Oni koji još traže srodnu dušu, biće dobro raspoloženi i pozitivno nastrojeni - a to je dobitna kombinacija.

Zdravlje: Povedite više računa o koži i ishrani.
strelac - 23. 11. - 21. 12.
strelac    

Posao: Ukoliko niste zaposleni, vreme je pogodno za nalaženjene zaposlenja kao i za promenu radnog mesta. Razmislite o onome što vam je bitno pošto slede brze realizacije.

Ljubav: Očekuje vas jedan lep i optimističan dan kada je ljubav u pitanju. Otvorena su vam vrata za zbližavanja, za ljubavne avanture i za ispunjavanje nekih vaših želja. Jedino Strelčevi koje su u dugim vezama danas mogu biti malo sebičniji - i eto povoda za nesuglasice.

Zdravlje: Pazite se upala grla i problema sa sinusima.
jarac - 21. 12. - 21. 1.
jarac    

Posao: Saradnja sa drugima je podložna oscilacijama. Najbolje bi bilo da isključite telefone i ne brinete puno o poslovnim obavezama.

Ljubav: Vaši emotivni problemi se odnositi na nedefinisane odnose koji vas opterećuju, kao i vašu neodlučnost šta preduzeti povodom toga. Rešenje je blizu.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.
vodolija - 21. 1. - 19. 2.
vodolija    

Posao: Optimistično posmatrate vaše poslovne planove i obaveze - sa razlogom. Na vama je da budete u kontaktu sa ljudima i povoljne situacije će se same nameštati.

Ljubav: Iskrena komunikacija, ljubaznost, šarm i zavidna elokvencija - sve su to vaši kvaliteti kojima ćete danas poboljšati svoje privatne odnose, naročito sa suprotnim polom. Privlačite osobe suprotnog temperamenta od vašeg.

Zdravlje: Mišići su vam slabe tačke.
ribe - 20. 2. - 20. 3.
ribe    

Posao: Tragaćete za konstruktivnijim i efikasnijim načinima za postizanje planiranih ciljeva i pronalazićete ih. Prijatno će vas iznenaditi neko iz kruga saradnika.

Ljubav: Delovaćete čak i previše sigurno u svojim ljubavnim nastupima, a to bi nekom moglo da ide na živce. Kad se tome doda i dobra prilika kroz izlazak na atraktivna mesta zabave - mnoge osobe ćete zavesti kao od šale.

Zdravlje: Moguć je problem sa grlom.

Blic

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: