Horoskop za 23. septembar

Zabava - Sreda 23.09.2015 - 08:17

Pred vama je horoskop za sredu 23. septembar. Sa srećom.

Horoskop za 23. septembar, foto Mondo Horoskop za 23. septembar, foto Mondo

OVAN
Neko Vas navodi na pogrešan izbor poslovne teme. Postoje stvari koje činite u tajnosti i to se loše odražava na Vašu koncentraciju. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje Vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost. Delujete uznemireno, zatražite nečije razumevanje ili oproštaj i izbegavajte emotivno rivalstvo. Potrudite se što bolje da kontrolišite svoje impulse. Sugestija: Napravite kraći predah od radnih obaveza, prijaće Vam relaksacija uz omiljeni hobi.

BIK
Pohvale koje dobijate od saradnika deluju podsticajno i obavezujuće. Pokušavate da uskladite različite poslovne obaveze, ali ne možete da ispunite sve zahteve. Potrebna Vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima. Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite neki »emotivni poraz« i da se zavaravate lažnim nadama. Sve će biti lakše kada se suočite sa istinom. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

BLIZANCI
Važno je da opravdate svoj poslovni ugled u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne možete imati ubedljivo opravdanje ili izgovor. Podstičite kod sebe veću odgovornost. U porodičnom životu pokažite da imate dovoljno poverenja u nečije dobre namere. Svima je potrebna emotivna podrška i podsticaj. Ostanite u poznatom i bliskom okruženju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RAK
Zaključujete da okolina nema dovoljno razumevanja za Vaša osnovna interesovanja. Budite dovoljno strpljivi, nema razloga da rasudjujete na osnovu prvog utiska. Sačekajte da Vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Ne možete lako da dešifrujete nečiju poruku i emotivne namere. Iznenadjenja su moguća u različitim pravcima. Ako nešto ne probate, nećete ni znati da li je dobro ili ne. Sugestija: Izbegavajte suviše stresne situacije, opustite se.

LAV
Potrebno je da se dogovorite sa saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesovanja, upotrebite svoje diplomatske manire. Potrudite se da ispoštujete svoj deo obaveza i nemojte zanemariti nečiju kritizersku narav. Priželjkuje emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije koje Vas dodatno usporavaju. Važno je da imate dobru ideju i jaku volju kojom izražavate svoje dobre namere. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

DEVICA
Povoljnu priliku na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu njene praktične primene ili moguće upotrebne vrednosti. Interesuju Vas konkretni rezultati, a ne nečija priča ili velika obećanja bez pokrića. Budite uporni u svojim namerama. U susretu sa voljenom osobom uz svo uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj »unutrašnji glas« ili impuls. Ljubav ume da prevazilazi sve okvire logičnog rasudjivanja. Sugestija: Opustite se od napornih situacija, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

VAGA
Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor ili na završni rasplet dogadjaj na poslovnoj sceni. Izbegavajte sumnjive ponude i poslovne pregovore sa nepoznatim osobama. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu. Postoji osoba koja iskreno brine o Vašim emotivnim potrebama, planirajte susret ili romantičnu zabavu u dvoje. Prijaće Vam nečija bliskost i intimna atmosfera. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

ŠKORPIJA
Ideja ili rešenje koji ste odabrali, predstavlja dobar poslovni izbor. Potrebno je da se angažujete na različitim stranama i da dokažete svoje praktične sposobnosti na delu. Raduju Vas promene u privatnom životu, partner u Vama podstice tople emocije koje Vam nedostaju. Emotivna bliskost je stanje koje Vam ponovo vraća u unutrašnju ravnotežu i skladnije odnose sa bližom okolinom. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Neko osporava Vaše ideje, nemojte dozvoliti da se trenutna situacija loše odražava na Vašu koncentraciju. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija i bolji smisao za poslovnim pregovaranjem. Ponekad suviše impulsivno izražavate svoje negodovanje pred voljenom osobom, nedostaju Vam taktičnost i strpljenje. Iskrenosti je poželjna, ali morate je pravilno dozirati. Sugestija: Važno je da sačuvate svoje pozitivno raspoloženje.

JARAC
Delujete zabrinuto, jer okolina nema dovoljno sluha da prihvati Vaše ideje. Zbog različitih poslovnih interesovanja i pravila koja nameće jedna uticajna osoba, morate da prihvatite kompromisno rešenje. U odnosu sa voljenom osobom izbegavajte novu raspravu. Preterujete u svojim zamerkama, nije sve onako kao što Vam se čini. Napravite emotivnu distancu. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VODOLIJA
Neko u Vama podstiče radoznalost duha i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisnu ideju koja proširuje Vaše poslovne mogućnosti. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima na različitim stranama. Umete da osvojite nečije simpatije, nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili inspiracija onda kada je to najpotrebnije. Partner Vas pažljivo posmatra. Sugestija: Učinite nešto u prilog lepšem izgledu, to će Vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.

RIBE
Nema potrebe da tražite novu olakšicu ili zaobilazno rešenje. Posao koji Vas zamara treba završiti u najkraćem roku i bez nadmudrivanja u dijalogu sa saradnicima. Uvek postoji dobro rešenje. Imate utisak, da partner po smišljenom scenariju prikriva istinu i to dodatno utiče na Vaše neraspoloženje. Ipak, svako zagovara stil koji najbolje poznaje. Usmerite svoju pažnju na neke prijatne dogadjaje. Sugestija: Važno je da se opustite u prijatnom društvu.

astrolook.com

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: