Horoskop za 25. avgust

Zabava - Četvrtak 25.08.2016 - 00:54

Pred vama je horoskop za četvrtak 25. avgust. Sa srećom.

Horoskop za 25. avgust; Foto: Mondo Horoskop za 25. avgust; Foto: Mondo

OVAN
Različite okolnosti su na Vašoj strani. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspešne rezultate, stoga nemojte dozvoliti da se neko sa strane upliće u Vašu poslovnu koncepciju. Budite istrajni u svojim namerama. U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvek »najbolje« rešenje. Sugestija: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u dvoje, kao recept za dobro raspoloženje.

BIK
Neko ugrožava Vaše poslovno-finansijske interese, ali morate da prihvatite trenutnu poziciju. Nema potrebe da se raspravljate sa saradnicima oko različitih interesa. Kompromis je nužno i privremeno rešenje. Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere. Ipak, Vi se dvoumite pred voljenom osobom. Sugestija: Važno je da racionalno koristite svoju energiju.

BLIZANCI
Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije nemojte davati lakomislena obećanja, vec zatražite nečije posredovanje. Sve tekuće probleme je lakše rešavati uz nečije prisustvo ili asistenciju, nemojte precenjivati lične mogućnosti. Osećate emotivni uzlet, neko Vas inspiriše na dobru zabavu. Budite dovoljno maštoviti u društvu voljene osobe. Sugestija: Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

RAK
Ukoliko neko kritikuje Vaše ideje, pokažite da imate dovoljno sluha i prihvatite koristan savet. Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagodite saradnicima, koji pozitivno utiču na Vaš društveni ugled. Potrudite se da ispoštujte dogovor koji imate sa voljenom osobom. Novi izgovori ne mogu da Vas opravdaju. Sugestija: Priuštite sebi kreativan odmor i pravilnu negu.

LAV
Ne želite da Vam neko nameće dodatne obaveze ili nova pravila u poslovnoj saradnji. Ukoliko želite da sačuvate svoje interese, izbegavajte različite vidove poslovnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu. Pokušavate da se distancirate od izazovnih situacija, ali neko raspiruje Vaše emocije i strasti. Sačuvajte samokontrolu i hladnu glavu. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili relaksacija, opustite se.

DEVICA
Nečija priča na Vas ostavlja negativan utisak, potrebno je da prevazidjete trenutne nesuglasice u odnosu sa saradnicima. Zaboravite na velike ambicije ili na želju za »prisvajanjem« tudjih rezultata. Pred voljenom osobom kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, nemojte činiti stvari zbog kojih se možete brzo pokajati. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdraviji način života.

VAGA
Preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti i nesmotreno ulećete u nečiju poslovnu zamku. Potrebno je da realno procenite svoje mogućnosti, postoje ciljevi koji zahtevaju drugačija rešenja i bolje uslove. Ne razumete nečiju poruku, ali ne želite da zatražite dodatno objašnjenje. Često menjate svoje emotivno raspoloženje i odluke. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte konfliktne situacije.

ŠKORPIJA
Potrebno je da ispoštujete zajednički dogovor i da korektno završite započeti posao. Ostvareni uspeh pozitivno utiče na Vašu psihološku ili materijalnu sigurnost. Važno je da pravilno uskladite svoja interesovanja. U susretu sa voljenom osobom pokažite dobru volju. Iznenadite svog partnera maštovitim ili neobičnim idejama. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
U susretu sa saradnicima nailazite na iznenadne komplikacije. Ukoliko ste dovoljno iskreni, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Dokažite sebi i drugima da možete ispuniti data obećanja. Bolje je da prihvatite utešnu varijantu u susretu sa voljenom osobom, nego da se zanosite stvarima koje postaju suviše daleke i nedostižne. Sugestija: Izbegavajte neke suviše naporne ili stresne situacije.

JARAC
Postoje saradnici koji nemaju dovoljno sluha za Vaše ideje, ali ne treba previše da se uzbudjujete. Strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti i prećutite svoje mišljenje. Važno je da procenite prigodan trenutak za akciju. U susretu sa voljenom osobom, svaki vid preterivanja donosi suprotan efekat. Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

VODOLIJA
Ponekad nije lako ostvariti poslovni dogovor ili zajedničko rešenje, stoga pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume i da sačuvate svoje interese. Pokažite voljenoj osobi, da dobra volja znači više od različitih spoljašnjih efekata koji zaokupljaju nečiju pažnju. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

RIBE
U dogovoru sa bliskim saradnicima uspešno završavate posao koji deluje podsticajno na Vašu okolinu. Dobar glas daleko se čuje, tako da Vas očekuje nova reklama ili poslovno-finansijski dobitak. Bićete ponosni na svoj uspeh. Neko iznenada remeti Vaše emotivne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Uzdržite se od suvišnih komentara. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost i optimistički duh.
 

Astrolook, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: