Horoskop za 27. oktobar

Zabava - Četvrtak 27.10.2016 - 05:27

Pred vama je horoskop za četvrtak 27. oktobar. Sa srećom.

Horoskop za 27. oktobar, Foto: Mondo. Horoskop za 27. oktobar, Foto: Mondo.

OVAN
Sačuvajte prisebnost duha i dobru koncentraciju u nekim odlučujućim situacijama. Važno je da prepoznate pozitivan signal za buduće dogovore o poslovnoj saradnji i da reagujete u najboljem trenutku. Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili odbijanje. Potrudite se da partner prihvati Vaše ideje koje predlažete. Sugestija: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

BIK
Postoje određene situacije koje ne možete rešavati sami ili bez nečije asistencije. Susret sa jednom osobom deluje pozitivno na Vašu motivaciju i dogovor o saradnji. Neko privlači Vašu pažnju i stalo vam je da ostavite dobar utisak. Emotivna nesigurnost koju osećate proističe iz nekih nerazjašnjenih odnosa sa jednom bliskom osobom. Sugestija: Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

BLIZANCI
Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja kako biste delovali što ubedljivije u susretu sa saradnicima. Važno je da povučete jasniju granicu između dobrog i pogrešnog ponašanja. Partner Vas podstiče da promenite neka ustaljena pravila u zajedničkom odnosu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost zbog emotivne neizvesnosti koja Vas prati. Sugestija: Prijaće Vam psihološka relaksacija.

RAK
Spremni ste da prihvatate određeni stepen poslovnog rizika, ali ponekad je teško ostvariti dobar kompromis. Potrudite se da sačuvate svoje ustaljene kriterijume u susretu sa saradnicima. Oslanjate se na svoju intuiciju i na osnovu nekih detalja donosite dobre zaključke. Ono što Vam trenutno smeta uskoro možete da promenite na svoju veliku radost. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV
Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju kada se zateknete u nekim komplikovanim situacijama ili u odnosu sa saradnicima. Nemojte dozvoliti da neko pogrešno tumači Vaše ideje i interese. Ponašate se suviše zahtevno pred svojjim partnerom. Dobro je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete. Sugestija: Priušitite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

DEVICA
Pažljivo proveravajte razne informacije koje utiču na nivo poslovnog uspeha. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešnu procenu ili na loše rešenje. U društvu voljene osobe osećate pojačani zanos koji Vas inspiriše na neobične ideje. Posvetite pažnju zajedničkim temama i uskladite svoje potrebe kako biste poboljšali odnos. Sugestija: Izbegavajte suviše naporene i stresne situacije.

VAGA
Novi problemi sa kojima se trenutno suočavate zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška ili posredovanje u raznim situacijama. Pokažite kako umete da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Svoju pažnju posvetite prijatnim događajima ili osobi koja Vas inspiriše na vedro raspoloženje. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

ŠKORPIJA
Vaše ideje nailaze na dobar prijem i na pozitivnu reakciju među saradnicima. Stalo Vam je da ostvarite širu afirmaciju i da zadovoljite različite kriterijume. Ukoliko priželjkujete novi emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečije interesovanje, pažnju ili naklonost. Upotrebite svoj šarm u skladu sa inspiracijom koju osećate. Sugestija: Potrebna Vam je dobra nega i psihološka relaksacija.

STRELAC
Uz jasnu viziju koju imate potrebna Vam je i bolja koncentracija prilikom poslovnih susreta ili dogovora o zajedničkim interesima. Nema razloga da previše rizikujete u bilo kom pogledu. Sačuvajte dostojanstvene manire pred partnerom, pokažite da imate dovoljno snage i mudrosti da prevaziđete neke osetljive situacije koje Vas trenutno prate. Sugestija: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

JARAC
Pokušavate da sačuvate pozitivan stav u različitim situacijama. Izbor poslovnih ciljeva treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na konsultaciji sa pouzdanim saradnicima. Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije tako nedostižan kao što Vam se čini. Slobodno preuzmite ljubavnu inicijativu. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VODOLIJA
Umete da ostavite veliki utisak i da delujete skoro perfektno pred saradnicima. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju Vaše sposobnosti i znanje. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim potrebama, postoji dovoljno razloga za novu radost. Uz Vas su osobe koje Vas obasipaju pažnjom i iskrenim emocijama. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu eneregiju.

RIBE
Ponekad ne uspevate pravilno da rastumačite neobične signale ili neke skrivene poruke koje dobijate. Ne treba da brinete zbog nekih komentara, pokazaće se da suvišne priče ne mogu da umanje Vaš uspeh ili zasluge. Dobro je da sačuvate emotivnu diskreciju, odaberite društvo koje u potpunosti odgovara Vašim afinitetima. Dokažite da imate ukusa. Sugestija: Prijaće Vam iskreni razgovor, kao psihološko i emocionalno rasterećenje.

astrolook.com

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: