Hrabro u Bečej po bod

Lokalni sport - Subota 20.09.2014 - 09:57

Vranje – Klub malog fudbala Vranje, ovog vikenda kreće sa takmičenjem u Prvoj ligi Srbije odigravanjem 1. kola, gde gostuje ekipi Bečeja.

Foto: KMF Ekonomac Foto: KMF Ekonomac

Vranjanci se nadaju povoljnom rezultatu i svaki ishod osim poraza biće uspeh.

Ekipa KMF Vranje će i u novu sezonu ući sa gotovo istim igračkim kadrom, a cilj je osvajnje mesta u sredini tabele.

Trener Goran Jović Beli, uigravao je svoju ekipu na samo nekoliko kontrolnih utakmica jer su njegovi futsaleri bili letos na gotovo svim seoskim turnirima gde su ubedljivo trijumfovali.

Ekipa Vranja je odigrala prijateljske utakmice sa makedonskom ekipom Kumanovo, rezultat 2:1 u Kumanovu i 3:3 u Vranju i sa ekipom Pirota u gostima gde je izgubila, rezultatom 4:2.

U nastupajućoj sezoni KMF Vranje će predstavljeti sledeći igrači: Nikolić, Stojanović, Krstić, Stošić, Tasić, Stevanović, Stanojević, Dodić, Vučković, Tasić, Zlatanović, Đorđević, Mitrović, Stoiljković, Janjić i Gvozdenović.

KMF Bečej startuje sa -3 boda zbog nepojavljivanja na utakmici u Kragujevcu protiv Ekonomca u završnici prošlogodišnjeg prvenstva.

I ove sezone očekuje se dobar fudbal od majstora na “petparcu”, mada je veliki broj igrača svoju igračku karijeru odlučio da nastavi u inostranstvu, kao što je Hrvatska - (Surudžić, Kocić, Rakić), Makedonija - (Nikola Josimović, Novaković), Kipar -(Stanković, Maksimović, Lazarević), Azerbejdžan - Rajčević, Italija - (Janjić i Perić).

Ipak, prema najvama iz klubova i ocenama stručnjaka i na našim parketima je ostalo dosta kvalitetnih igrača koji bi u skoroj budućnosti mogli da zaigraju i za reprezentaciju Srbije, dok će neki mlađi konačno dobiti pravu priliku da pokažu svoj kvalitet.

Parovi prvog kola: Bečej – Vranje, Vinter sport (Niš)  – Mungosi (Beograd), Ekonomac (Kragujevac) – Fontana (Čačak), Kopernikus (Niš(  – Novi Pazar, Smederevo  – Kalča (Niš), SAS (Zrenjanin) – Nova Pazova.

Dušan Đorđević

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: