I gradsko rukovodstvo osudilo napad na Stojanovića

Lokalne vesti - Utorak 30.09.2014 - 11:12

Vranje - Rukovodstvo Grada Vranja najoštrije osuđuje paljevinu automobila člana Gradskog veća Nebojše Stojanovića, koja se dogodila krajem prošle nedelje, u dvorištu njegove porodične kuće.

Zgrada gradsku uprave Vranje Zgrada gradsku uprave Vranje

- U periodu od 2012. godine do danas zabeležene su  23 paljevine stambenih i ugostiteljskih objekata, kao i automobila. Prema podacima Policijske uprave Vranje, samo u ovoj godini registrovano je osam paljevina, od kojih je sedam rasvetljeno.

Nažalost, praksa se nastavlja, a osim materijalne štete pojedinci, ali i ceo grad, trpe velike posledice. Zbog toga od nadležnih državnih organa zahtevamo da preduzmu sve neophodne mere i pronađu počinioce, a pravosudne insitucije da dosledno sprovedu kaznenu politiku.

U dosadašnjem periodu rukovodstvo grada u više navrata upozoravalo je i preduzimalo mere u saradnji sa relevantnim insitucijama na suzbijanju ovakvog vida nasilja. Prioritet je da bezbednost svih građana i zaštita imovine budu podignuti na najviši nivo i da se ovakvim brutalnim i bahatim pojavama stane na put.

Rukovodstvo grada odlučno je da u tome istraje i zato još jednom pozivamo sve relevatne službe da u korenu saseku ovakve pojave - navodi se u saopštenju gradske vlasti.
 
 
 

OK RADIO, SAJT GRADA VRANJA

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: