Izaberite novogodišnju haljinu na vreme

Zivot i stil - Ponedeljak 22.12.2014 - 22:06

Odbrojavanje do najluđe noći je počelo, a vi još niste kupili haljinu?! Pre nego što krenete u šoping, imajte na umu da bi oblik tela trebalo da bude presudan pri izboru ovog odevnog komada.

foto: dresskingdom deals/flickr.com foto: dresskingdom deals/flickr.com

Ako vaša figura ima formu peščanog sata, opredelite se za elegantnu crnu haljinu sa okruglim okovratnikom, koja će istaći vašu vitkost.

Ukoliko vam je telo više pravougaono, razmišljajte o onoj koja se širi u donjem delu, ali je zato sužena u struku i ima okrugli dekolte.

Da biste sakrili da su vam ramena šira od kukova, izaberite haljinu koja nežno prati oblik jabučastog tela i visoke štikle.

Za dame kod kojih je situacija obrnuta, rešenje je u klasičnom modelu i naglašenoj ogrlici, koja će skretati pažnju na dekolte, a ne na bokove. Ovo je karakteristično za žene sa kruškolikim oblikom tela, dok je preporuka za one sa atletskom građom blago talasasta haljina sa V izrazom na vrhu.

I spremne ste za novogodišnju noć!

NOVOSTI, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: