JUG SRBIIJE: Tri ubistva za godinu dana

Lokalne vesti - Petak 19.12.2014 - 10:22

Na području PU Vranje u 2014. godini dogodila su se tri ubistva, saopštila je vranjska policija.

Ubistvo kod Ranutovca Ubistvo kod Ranutovca

Prvo ubistvo dogodilo se u junu u selu Gložje kod Bosilegrada kada je Vane Simev (51) ubio nožem Natašu Conev (38) iz istog sela.

On je nju napao na putu od osnovne škole, za vreme dok je vodila svog dvanaestogodišnjeg sina kući.

Simev je Conevu nožem ubo u donji deo stomaka, što je za posledicu imalo fatalan ishod.

Drugo ubistvo dogodilo se u oktobru kod sela Ranutovac, na putu Vranje - Vladičin Han.

Srđan Aleksić (44) iz Žitorađa kod Vladičinog pištoljem je ubio Ljubišu Nikolića (53) iz sela Oraovica kod Grdelice nakon kratke svađe posle saobraćajnog udesa.

Nikolić je upravljajući vozilom "reno klio", francuskih registracija, udario otpozadi u „jugo florida“, vranjske registarske oznake.

Odmah nakon udesa vozač „floride“ Aleksić se zaustavio, izašao iz automobila i pištoljem kalibra 7,62, u narodu poznatijem kao „tetejac“, pucao u srce Nikoliću.

Tom prilikom Ljubiša je preminuo na licu mesta.

U novembru je Radomir  Đorđević (58) iz sela Soderce u okolini Vranja nakon kraće svađe u porodičnoj kući usmrtio lovačkom puškom suprugu Branku Đorđević (54).

Prema saopštenju PU Vranje ubistvo se dogodilo kada je Radomir iz lovačke puške koju je posedovao po odobrenju ispalio patron u suprugu Branku i usmrtio je na licu mesta.

Nakon ispaljenog hitca Radomir je istom pokušao da izvrši samoubistvo.

Ubistvo Vojislava S. (51) koje se dogodilo u ponedeljak uveče oko 23.20 časova u kafanskoj tuči na Vračaru u Beogradu uznemirilo je ovdašnju javnost .

Kako se saznaje ubistvu je prethodilo bahato ponašanje Vojsilava S. zbog čega je došlo do svađe, a zatim i tuče, kada je konobar Miodrag Lj. (58) izvukao nož i zabio ga direktno u srce Vojsilavu S.

Prema rečima portparola PU Vranje Dragana Stamenkovića  broj ubistava u ovoj godini manji je nego 2013. U prethodnoj godini dogodilo se  pet ubistava.

Stamenković ocenjuje da je stanje na području PU Vranje bezbedno i da nema nerasvetljenih ubistava.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: