Kako da zadržite preplanuli ten

Zivot i stil - Subota 25.07.2015 - 08:15

Nežni losion za negu preplanule kože. Vašoj koži nakon izlaganja suncu i soli iz morske vode treba dodatna nega i hidratacija kako bi duže ostala preplanula. Eterično ulje lavande umiriće kožu i daće joj potrebnu hidrataciju.

Kozmetiku možete napraviti i sami.Foto: Thinkstock Kozmetiku možete napraviti i sami.Foto: Thinkstock

Često kozmetiku možete napraviti sami, od sastojaka koje imate u svom domu, pa vam tako donosimo recept za losion posle sunčanja koji se lako pravi, a zaista deluje:

Sastojci:

    Vrećica crnog čaja.
    Sedam kapi eteričnog ulja lavande namenjenog za upotrebu na koži. Lavandino ulje najbolji je izbor zbog toga što se može nanositi nerazređeno na kožu, a ima i predivan miris.
    Kašičica aloe vera gela.
    Prazna flaša sa štrcaljkom.

Priprema:

Skuvanom i ohlađenom crnom čaju dodajte sedam kapi ulja lavande.

Mešavini čaja i eteričnog ulja dodajte kašičicu aloe vera gela i sve dobro promešajte dok se gel u potpunosti ne otopi u čaju.

Mešavinu ubacite u bocu sa štrcaljkom, nanesite na kožu i dobro razmažite. Losion će negovati vašu kožu i održavati je preplanulom.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: