Kako je biti u vezi s muškarcem izvan vaše lige?

Zabava - Četvrtak 24.04.2014 - 14:21

Četrdesetdvogodišnja Hilari Friman, koja je u vezi sa muškarcem daleko lepšim od nje same, objašnjava zašto za takvu vezu morate imati debelu kožu.

BETA/AP BETA/AP

Hilari i Mikael tri godine su bili u vezi na daljinu, ona je živela u Londonu on u Nici. Kada je došlo vreme da Mikael upozna njene roditelje doživela je veoma neprijatno iznenađenje koje joj je promenilo pogled na vezu.

Naime, dok se Hilari brinula da će njenom ocu smetati skromni posao recepcionera koji obavlja njen dečko ili francuski akcenat u pitanju je bilo nešto treće – njegov izgled.

- Veoma je zgodan, da li si sigurna da ti je veran - upitao ju je otac koji se brinuo da veza na daljinu Mikaelu ništa ne znači i da je tako zgodan vara na svakom koraku.

- Nađi nekog ko više odgovara tvom izgledu - rekao joj je on.

Ovakvo razmišljanje svakako je donelo nešto novo u njen život – nesigurnost! Od tog trenutka Hilari se neprestano pitala šta tako lep muškarac traži sa njom; On je zgodan i to ne klasično, već filmski zgodan, muževan je, ima divno telo, crnu kosu i plave oči, a ona je sićušna žena frćkave kose, velikog nosa i s razmakom između zuba.

Tek tada joj je postalo jasno kako ih okolina posmatra što joj je još više srušilo samopouzdanje i probudilo nesigurnost.

- Nisam konvencioalno lepa. Vrlo sam realna kada kažem da je on potpuno izvan moje lige - kaže ona.

Baš kada je njeno samopouzdanje dotaklo dno Mikael je odlučio da da otkaz u hotelu u Nici i preseli se u Veliku Britaniju gde danas žive zajedno. Kako kaže, sada bi trebalo da se oseća sigurnije, ali to često nije slučaj, posebno kada joj pijani prijatelji pošalju poruku sadržine. "Možda je malo glupo što ću ti ovo reći, ali dečko ti je prezgodan“

S druge strane Mikael, koji je bio u vezama i s manekenkama, kaže da nikada nije prevario devojku niti bi to ikada uradio. Odustvo arogancije kod njenog zgodnog dečka je ono što ne prestaje da je oduševljava. Štaviše, Mikael je dosta romantičniji pa joj tako neprestano govori koliko je voli i da želi da ostare zajedno.

- Živimo u površnom svetu, opterećenom izgledom, u kom je unutrašnja lepota potpuno zanemarena. Ljudi nas posmatraju na ulici i, slobodno me nazovite paranoičnom, pitaju se šta tako zgodan muškarac traži sa nekim kao što sam ja - zaključuje ova Britanka.
 

SUPER ŽENA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: