Kako je ruski milijarder potrošio milione za tri sata?

Zabava - Petak 03.10.2014 - 13:09

Neimenovani ruski milijarder napravio je račun od neverovatnih dva miliona funti za samo tri sata na jednoj zabavi za bogate u privatnom klubu u londonskom Mejferu.

Foto: Prayitno / Flickr.com Foto: Prayitno / Flickr.com

Rasipni Rus potrošio je novac na šampanjac i nakit, iako je čak 20.000 funti šampanjca Luxor otpisano na račun "kuće". Uprkos tome, misteriozni bogataš platio je na kraju večeri neverovatnih 2,042.520 funti (oko 2,6 miliona evra).

U taj iznos je uključena skupocena dijamantska ogrlica Asscher koja je koštala 980.000 funti i dve narukvice, jedna za 356.000, a druga za 109.500 funti. Osim toga, kupio je i smaragdnu narukvicu za 145.000 funti i par naušnica za 111.600 funti.

Nakon što je potrošio novac na nakit, milijarderu je ostalo da plati i 340.420 funti poreza, piše Daily Mail. Bogatom Rusu na kraju večeri odužio se draguljar kod kog je kupovao, plativši račun za 10 flaša skupocenog šampanjca koji je popijen za njegovim stolom u Salvatore's Baru Playboy Cluba.

Osim bogataša na žurci su se okupile i lepotice koje su nosile skupoceni nakit koji su oni kupovali, a jedan od svedoka okupljanja je rekao: "U prostoriji se nalazilo četrdesetak najbogatijih ljudi u Londonu, ali prilično je veliko iznenađenje da je jedan od njih potrošio više od dva miliona funti za manje od tri sata. To je bio jedan od najluksuznijih događaja kojima sam prisustvovao. Svi gosti bili su milijarderi. Bila je tamo londonska najbogatija elita, arapske kraljevske porodice, Rusi i vrlo bogati Evropljani. Bilo je telohranitelja koliko i gostiju. Modeli su se šetali oko stolova s nakitom na sebi i kad je alkohol potekao, bilo je samo pitanje vremena kada će neko potrošiti sumu od sedam cifara.

Prodaja je dogovarana vrlo mirno i tiho, bez razmetanja. Rus je samo rukom dao znak svom pomoćniku da želi ogrlicu i narukvice koje nosi određeni model i kupovina je obavljena na licu mesta".

Draguljar koji je prodao skupoceni nakit Rusu za Daily Mail je rekao: "Naš događaj Salon Prive bio je vrlo uspešan i prijatan, ali politika kuće je da ne dajemo komentare o našim kupcima".

INDEX.HR, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: