Koliki je idealan broj partnera pre braka?

Zabava - Četvrtak 07.08.2014 - 14:53

Koliko partnera treba da promenimo pre braka? Ako je verovati naučnicima, čarobna cifra je 12.

Foto: Image courtesy of imagerymajestic / FreeDigitalPhotos.net Foto: Image courtesy of imagerymajestic / FreeDigitalPhotos.net

Profesor sa Univerziteta Indijana Piter Tod kaže da, u idealnom slučaju, treba da imamo 12 ljubavnika pre nego što se poslednjem zakunemo na večnu vernost.

Iskustvo će nam pomoći da shvatimo šta tražimo od partnera i da razumemo svoje potrebe u ljubavnom odnosu. Tako će nam poslednji, 13. partner biti sve samo ne baksuzan.

Ali, obični ljudi ne slažu se sa naučnicima. Brojna istraživanja pokazala su da smo po pitanju seksa sve otvoreniji, ali većina ispitanika, prvenstveno muškaraca, i dalje smatra da je i najmanji dvocifreni broj previše.

Na osobe koje su imale više od deset partnera u životu gleda se kao na promiskuitetne, a skoro polovina muških ispitanika izjavila je da bi se radije zabavljala sa ženom koja nema tako bogato seksualno iskustvo.

Ni dame nisu baš tolerantne, pa bi 36 posto žena pre izabralo manje iskusnog muškarca.

Oba pola, ipak, slažu se u jednom - pitanje "Koliko si ih imao/la do sada?" ne samo da je nepristojno, već i stvara moguće probleme u vezi.
 

NOVOSTI.RS, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: