Koliko žene mogu da izdrže bez seksa

Zabava - Subota 15.03.2014 - 16:19

Evo jedne situacije u kojoj brojke ženama nikako ne idu u prilog. Nećete verovati koliko neke dame, koje su se ostvarile kao majke, mogu da izdrže bez akcije u krevetu…

kornnphoto/freedigitalphotos.net kornnphoto/freedigitalphotos.net

Istraživanje portala “Family Circle” o seksu, u kojem je učestvovalo 553 mame različitih godišta, došlo je do potpuno neverovatnih i šokantnih rezultata.

Pokazalo se da 32 odsto majki, koje imaju stalnog partnera i barem jedno dete, nisu imale seksualne odnose i po nekoliko godina. No, tu nije kraj lošoj statistici.

Čak 36 odsto žena otkrilo je da je od poslednjeg seksa prošlo nekoliko meseci, 27 odsto ​​izjavilo je da se radi o nekoliko nedelja, a samo 5 odsto imalo je seks u poslednjih nekoliko dana.

Stručnjaci upozoravaju da, iako su žene prenatrpane obavezama, što otežava užitak u seksualnim aktivnostima, tolike pauze mogu da budu veoma loše kako za odnos sa partnerom, tako i za zdravlje i raspoloženje.

Ovo je nedavno potvrdilo i jedno drugo britansko istraživanje, otkrivši da je seks bar jednom nedeljno ključan za srećan brak.

Da li vi imate vremena za seks?

TELEGRAF.RS; OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: