Komšijski po bod

Lokalni sport - Četvrtak 18.09.2014 - 07:47

Vranje - Komšijski derbi između ekipa BSK i Ropotova igran u Bujanovcu završen je nerešenim rezultatom 3:3 u igri koja nije oduševila oko 200-tinak gledalaca.

BSK Ropotovo, Foto: Ropotovo-FB BSK Ropotovo, Foto: Ropotovo-FB

Gosti su bili na pragu pobede jer su vodili sa 3:1, ali u poslednjih 20-tak minuta utakmice pokazali su fizičku nespremnost što je dovelo do pada koncentracije u odbrani i gubitka boda.

Nakon 5. kola, BSK je na pretposlednjem 15 mestu sa jednim osvojenim bodom, a Ropotovo iz Velikog Ropotova na 11. mestu sa pet osvojenih bodova.

Strelci za BSK bili su: Đorđević u 13. i 68. i Stamenković u 85. minutu, a za Ropotovo: Mitrović u 12. i 42. i Karkić i 65. minutu.

Sudija Borivoje Stajić iz Leskovca sa svojim pomoćnicima  dobro je odsudio meč.

BSK: Mitković, Dimitrijević, Milić, D. Stojanović, I. Tasić, S. Stojković, A.Stojković (Stamenković), M. Tasić (A.D. Stojanović), Dimić, Đorđević, Bogdanović (A.V. Stojanović).

Ropotovo: Jaćimović, Stefan V. Stojanović, Savić, Arsić, Stefan M. Stojanović, Stanković, Aksić (Nasković), Karkić, Mitrović, A.Jovanović, Popović (Tomić).

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: