Kuda da je odvedete na drugi sastanak

Zabava - Četvrtak 23.07.2015 - 09:18

Nemojte joj govoriti gde tačno idete, ali joj barem nešto nagovestite kako bi znala šta da obuče. Evo nekoliko ideja na koja biste mogli da odvedete devojku koja vam se dopada.

Prvi sastanci moraju da budu romantični. Foto: Thinkstock Prvi sastanci moraju da budu romantični. Foto: Thinkstock

Da bi hemija proradila i da bi se devojka koja vam se dopada zaljubila u vas, prvih nekoliko sastanaka moraju da budu romantični, ali ujedno i zanimljivi, nesvakidašnji. Dobra ideja je ključ uspeha, jer će mesto i dobro raspoloženje "odraditi posao", a vi samo treba da budete zavodljivi, uputite joj koji kompliment i poljubite u pravom trenutku. Nemojte joj govoriti gde tačno idete, ali joj barem nešto nagovestite kako bi znala šta da obuče. Ako se pitate koja su to mesta na koja biste mogli da je odvedete, evo nekoliko ideja:

- Umesto klasike poput odlaska u restoran, spakujte korpu za piknik. Sami u prirodi, daleko od ljudi možete da uživate u hrani, pogledu i milovanjima.

- Dobra ideja je i da je odvedete na čas salse. Nemate čega da se stidite, a dobra muzika i opuštena atmosfera, u kombinaciji sa mrdanjem kukova i dodirima će vas još više zbližiti.

- Ugovorite sastanak u dnevnoj varijanti i sačekajte je ispred ulaza u zgradu sa buketom cveća i dva bicikla. Vožnja dvotočkašima kroz park ili prirodu savršen je način da provedete drugi sastanak, uz povremene pauze za odmor i poljupce.

- Karaoke bar je takođe dobra ideja. Uz pesmu i šalu, opustićete se i zbližiti.

- Letnje večeri su savršene da joj uputite poziv za noćno kupanje na obližnjem bazenu.

- Odlazak u opservatoriju i projekcija zvezdanog neba, idealna su prilika da upravo tu "padne" prvi poljubac. Dobro će poslužiti i „obično“ noćno nebo i romantična šetnja.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: