Kukavice i stoka

Nacionalne vesti - Ponedeljak 22.12.2014 - 21:24

Premijer Srbije Aleksandar Vučić optužio je u ponedeljak na sednici Narodne skupštine Demokratsku stranku da su “pojeli” 14 godina ove zemlje i da su “najobičnije kukavice”, te da nisu imali hrabrosti da sprovedu teške reforme.

- Vi ste najobičnije kukavice i ništa više. To ste bili i to ste ostali – rekao je Vučić obraćajući se Draganu Šutanovcu i Borislavu Stefanoviću.
 
Nakon toga poslaniku DS-a Draganu Šutanovcu izrečene su dve opomene jer je dobaciovao za vreme premijerovog govora.
 
Vučić je zatražio od predsedavajućeg, koji je podelio više opomena poslanicima DS-a, da ih pusti da dobacuju, "pa čak i da opsuju", jer će se tako, kako je rekao, “lakše osećati i misliti da imaju sedam umesto šest odsto podrške”.
 
Šef poslaničke grupe DS-a Borislav Stefanović ocenio je da je Vučić pokazao “visok stepen nervoze, besa, primitivizma i prostakluka”. 
 
- Nijedan predsednik vlade nije nikada ovako razgovarao s narodnim poslanicima. Sve vreme ste vikali na nas i pitali nas zašto vam pretimo. Ja sam govorio o političkom bumerangu i sigurno će vas stići, čim vama ovako aplaudiraju za tu prazninu - rekao je Stefanović.
 
Predsedavajući Igor Bečić je predsedniku Nove stranke Zoranu Živkoviću, koji je tražio repliku, rekao da "svojim uličarskim rečnikom nije zaslužio reč", na šta je Živković uzvratio rečima “Stoko jedna”.
 
Bečić je potom Živkoviću izrekao treću opomenu i meru udaljenja. Potom je prekinuo sednicu i zamolio obezbeđenje da "postupi po izrečenim opomenama". Živković je potom sam napustio salu.
 
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: