Lalatović: Biće tri-četiri promene

Nacionalni sport - Utorak 23.09.2014 - 13:39

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović kaže da će njegova ekipa ozbiljno shvatiti meč s Borcem u 1/16 finala Kupa i najavio da će izvesti kombinovani sastav.

Nenad Lalatović Nenad Lalatović

 Ovo će biti specifična utakmica. Nemamo pravo na grešku jer nema popravnog. Moramo maksimalno ozbiljno da shvatimo tu utakmicu i da ne dozvolimo nikakvo iznenađenje - rekao je Lalatović.

On je najavio nekoliko izmena u sastavu u odnosu na tim koji nastupa u prvenstvu.

- Svi igrači treba da dobiju šansu, a protiv Borca će dobiti neki fudbaleri koji nisu igrali mnogo u prvenstvu. Naravno, ne možemo da menjamo sedmoricu, osmoricu, ali tri-četiri promene biće sigurno - kazao je trener crveno-belih.

Prema njegovim rečima, Borac, koji ima osam bodova u Superligi, najprijatnije je iznenadjenje u prvenstvu i to je "ekipa koja zna da igra na rezultat".

Zvezda će sa ekipom iz Čačka igrati za vikend i u prvenstvu, a Lalatović je rekao da mu se to ne dopada.

- Ne dopada mi se što ćemo u kratkom vremenskom periodu igrati dve utakmice s Borcem. Najteže je pobediti nekoga dva puta u pet dana - rekao je Lalatović.

Fudbaler Zvezde Marko Petković rekao je da će njegova ekipa dati sve od sebe da pobedi Borac.

- Zadovoljan sam kako ekipa igra u dosadašnjem delu sezone, a što se mene tiče, uvek može bolje i trudiću se da bude bolje u nastavku sezone - rekao je Petković.

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 19 časova igraju na svom terenu protiv Borca utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije.
 

B92, BETA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: