Lejdi Gaga priprema spektakl u čast Bouviju

Zabava - Subota 13.02.2016 - 13:44

Američka pevačica Lejdi Gaga obećala je visokotehnološki „multisenzorni“ nastup na predstojećoj dodeli Gremi nagrada, kojim će odati poštu nedavno preminulom britanskom muzičaru Dejvidu Bouviju.

Kao mlada se zaljubila u Bouvijevu muziku; Foto: Jeff Kravitz Kao mlada se zaljubila u Bouvijevu muziku; Foto: Jeff Kravitz

Gaga se nada da će njen spektakl dolikovati preminuloj rok legendi, s obzirom na to da je Dejvid Bouvi voleo eksperimente, prenosi AFP.

Gremi nagrade biće dodeljene u ponedeljak, jedva mesec dana nakon šokantne smrti jedne od najuticajnijih ličnosti u pop kulturi, pionira „glam roka“ koji je, očigledno, inspirisao i Lejdi Gagu.

Organizatori najveće noći u muzičkoj industriji kažu da će nastup koji ekscentrična pevačica priprema biti izuzetno inovativan.

„Mislim da do sada ništa slično nismo videli. Ovo je veoma ambiciozan nastup i zaista smo uzbuđeni zbog toga“, rekao je producent Erik Kuk.

U kompaniji „Intel“ kažu da su razvili specijalne efekte za spektakl na dodeli nagrada koja će biti uživo prenošena iz Los Anđelesa.

Dejvid Bouvi, koji je nedavno preminuo u 70. godini života, osvojio je samo jednu Gremi nagradu, a Lejdi Gaga, koja planira da ove godine izda novi album, ali ne iznosi mnogo detalja o tome, kaže da se kao mlada umetnica „zaljubila“ u njegovu muziku.
 

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: