Madona ne želi da se snimi film o njoj

Zabava - Petak 28.04.2017 - 07:37

Američka pop diva Madona besna je na čelnike fimskog studija "Universal", koji planira da snimi film o njenim počecima, preneli su američki mediji.

Ideja se nije svidela pop divi FOTO: Rex Ideja se nije svidela pop divi FOTO: Rex

Naime, film koji nosi radni naziv "Blond Ambition", prema imenu Madonine turneje iz 1990. godine, trebalo bi da se snima prema scenariju Elis Holander.

Međutim, ova ideja nije se svidela pop divi, te je poručila da svako ko se upusti u nepoznat teren ispšće "površan i glup".

Inače, film o Madoninim počecima treba da pokaže kako je anonimna Lujza Čikona postala najveća pop ikona XX veka, a sama Madona je o tom razdoblju često govorila poslednjih godina spominjući svoj ljubavni život, silovanje i sukobe sa muzičkom industrijom koja prema ženama postupa kao s predmetima.

Takođe, film bi trebao da prikaže i period pre Madonine svetske slave, kada je radila kao konobarica u kafiću, a potom i plesačica.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: