Male tajne savršenog seksa

Zabava - Nedelja 09.03.2014 - 13:20

Stidljivim devojkama seks može biti ne baš naročito prijatno iskustvo jer im je teško da se opuste, stoga evo nekoliko dobrih saveta...

Bayarmagnai Maagaa/Flickr.com Bayarmagnai Maagaa/Flickr.com

Seks je dobar samo ako su oba partnera opuštena, a kako mnoge žene zbog stida imaju problema i ne mogu stvarno da uživaju u seksu, vredi spomenuti nekoliko stvari koje nije teško učiniti kako bi se taj strah oterao.

Za početak, obucite nešto seksi, ako vam nije lako da želju za seksom izrazite rečima. Odeća će poslati vrlo jasnu i nedvosmislenu poruku, pa odaberite nešto decentno, a opet izuzetno zavodljivo što će partneru dati do znanja da želite u krevet. Odmah i sada.

Ako već pre toga malo potpalite atmosferu laganim flertanjem porukama koje ne moraju nužno biti lascivne nego dvosmislene, brzim telefonskim pozivom na posao promuklim glasom punim želje naručujući, recimo, da na povratku kući kupi šlag i čokoladne mrvice...

Mašta će mu proraditi neobuzdano i nećete morati više ništa da kažete i pokažete, on će znati šta želite.

Možete ga i dočekati u seksi atmosferi, prigušenih svetala ili upaljenih sveća, sa laganom muzikom i bocom vina u seksi odeći.

Bez obzira na sve ove savete, najbolje je jasno izraziti svoje želje i porazgovarati sa partnerom o svim stvarima koje vas u seksu muče.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: