Mladost nadigrala Surdulicu

Lokalni sport - Četvrtak 23.10.2014 - 09:18

Vranje - Odbojkaši Mladosti pobedili su, u 1. kolu Regionalne odbojkaške lige, na svom parketu ekipu OK Surdulica sa 3:0, po setovima 25:13, 25:13 i 25:23.

Foto OK Mladost, Goran Manić Foto OK Mladost, Goran Manić

- Na utakmici najviše se istakao kapiten Goran Manić sa 23 poena.

Nadamo se da ćemo u ovoj godini pokazati da imamo kvalitet da ponovo postanemo član Druge lige Istok, iz koje smo istupili iz finansijskih razloga. Ekipa je ostala na okupu, igrači su pokazali vernost klubu. Imamo izuzetno mladu i kvalitetnu ekipu, vrlo perspektivnu koja je spremna za veca dela - kaže Miodrag Petrov, trener kluba.

Iskusni trener se ponovo vratio muškoj odbojci.

- Poslednjih godina vrlo malo se radi sa muškom populacijom, rešio sam da mušku odbojku ponovo vratim na staru slavu od pre pet godina, kada smo bili prvoligaši.

Verujem da ćemo to ostvariti jer imamo dobar stručni rad, dobre trenere i perspektivne igrače sa kojima se treba dosta raditi – ističe Petrov.

Dušan Đorđević

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: