Momci priznali: "Koje stvari krijemo od devojaka na Fejsbuk profilu"

Zabava - Četvrtak 16.07.2015 - 11:24

Pročitajte iskrena priznanja momaka šta to kriju na Fejsbuku i zašto.

Ne dele se sve sitnice sa partnerom. Foto: Thinkstock Ne dele se sve sitnice sa partnerom. Foto: Thinkstock

Bez obzira da li ste u ozbiljnoj vezi ili ne, uvek će ostati neke sitnice koje nećete podeliti sa partnerom. Kako je tehologija počela da se razvija i ekspanzija društvenih mreža uzela maha, sve je i više stvari koje partneri rade jedno drugom iza leđa. Dopisivanje, slike, flert, nekada čak i prevara su samo neki od stvari koje Fejsbuk ljubormorno čuva. Pitali smo momke da li nešto kriju od svojih devojaka i šta rade na društvenim mrežama i dobili smo zanimljive odgovore.

“U jednom periodu viđao sam se sa 2 devojke u isto vreme i naravno da sam morao i svoj Fejsbuk profil da podesetim u skladu sa svojim statusom. Ukoliko sam se slikao sa jednom, potrudio sam se da druga to ne vidi. Takođe, sam blokirao sve njihove drugarice kako mi nikako ne ušle u trag. Međutim, jednom se desilo da sam se toliko napio i slikao sa jednom od te dve devojke, objavio sliku, ne razmišljajući pritom da li će druga videti. Naravno , videla je i pitala me, a ja nisam imao dovoljno dobar odgovor i opravdanje. Raskinuli smo, ona je nastavila dalje, pronašla dečka koji je verovatno zaslužuje više od mene, a meni je bilo tako krivo kada sam video njihove zajedničke slike. Zaslužio sam, šta drugo mogu da kažem", M.J.

“Izlazio sam sa jednom devojkom neko vreme, ali sve se završilo na prijateljstvu. Jednog dana slučajno sam primetio da me je obrisala sa Fejbuka. Poslao sam joj poruku zašto je to uradila i da li nešto nije u redu. Napisala mi je da je dečko od nje to tražio, jer je pročitao neke poruke iz kojih se vidi da je ranije flertovala sa mnom. Bio sam besan, jer zaista nije bilo razloga za tim, čitava komunikacija bila je bezopasna. Nešto u meni nije mi dalo mira i želeo sam da se osvetim. S vremena na vreme sam joj slao poruke na četu u vreme kada znam da je sa njim, samo da bi on to video i zapčeo svađu. Znam da je to bilo glupo i preterano sa moje strane, ali nešto u meni nije dalo mira i želeo da sam im naudim. Eto, ja ništa ne krijem preko Fejsbuka, ali sam uradio jednu izuzetno detinjastu stvar, A.R.

“Moja devojka je ljubomorna i svoj Fejsbuk profil sam podesio tako da ne može da vidi sve slike. Iako je ne varam, tako je bolje. Namestio sam i da njeni prijatelji ne mogu da me špijuniraju. Znam , da bi trebalo da budem iskren prema njoj, ali verujte mi, ovako je lakše i bolje", I.S.

“Putujem dosta zbog posla i s vremena na vreme upoznam poneku zanimljivu devojku. Nikada nisam prevario svoju lepšu polovinu, ali je i ne obaveštavam o svim sitnicama šta se dešava dok sa na putu. Svoj Fejsbuk profil podesim tako da ne vidi baš sve moje lokacije i slike. Ne želim da me zamara nepotrebnim ljubomornim scenama kada ni sa jednom devojkom nisam ništa imao. Javim joj se kako sam na poslovnom sastanku, iako sam možda u nekom pabu sa lepim ženama i zanimljvim društvom”, N.M.

"Pre nego što treba da se vidim sa devojkom obrišem sva dopisivanja koja bi eventualno mogla da izazovu svađe. Verovatno se i ona dopisuje i ne bunim se sve do trenutka dok to ne otkrijem.", S.M.

"Moja devojka i ja nismo prijatelji na Fejsbuku. Nakon jedne svađe, obrisala me je i kada smo se pomirili, nismo se dodali na fb. Naravno, da nisam "miran" na Fejsbuku, ali mislim da je ovako bolje. Manje mene boli glave, a i nju", S.I.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: