Najbolje se jede u zatvorskom restoranu

Zabava - Petak 23.01.2015 - 12:34

Restoran "Klink" u Kardifu, kog opslužuju isključivo zatvorenici, proglašen je najboljim ugostiteljskim objektom u gradu u izboru sajta za putovanja TripAdvisor.

Restoran Restoran "Klink" u Kardifu

Restoran zatvora u Kardifu dospeo je na prvo mesto liste od 946 ugostiteljskih objekata velškog glavnog grada zahvaljujući glasovima gostiju, koji su mahom isticali "ljubaznost i susretljivost osoblja" kom drugi mogu samo da pozavide.

- Visokim standardima ovog restorana mogu teško da pariraju ostali objekti u kojima smo bili u poslednje vreme", napisao je jedan zadovoljni gost.

Drugi je Klinku dao maksimalnih pet zvezdica uz komentar: "Kelneri su odlični, a usluga perfektna - bolja nego u mnogim izvikanim restoranima, uvek na usluzi".

Klink, koji može da primi do 96 gostiju, poslužije doručak i ručak. Otvoren 2012, ima 30 kelnera-zatvorenika koji su plaćeni 14 funti za 40 sati rada nedeljno.

Zatvorenici koji rade u restoranu su na praksi i po izlasku iz zatvora dobijaju diplomu koja im omogućuje da rade u ugostiteljstvu.

- Naš tim je oduševljen što se našao na čelu liste TopAdvisora i što je uspeo da pretekne gotovo 1.000 drugih restorana", rekao je u izjavi za londonski Telegraf Džejson Lorens, generalni direktor Klinka.

- Priznanje koje smo dobili od tolikog broja naših gostiju za atmosferu koju smo stvorili, napor koji smo uložili da pripremimo jela i visoki standard usluge je neverovatno - istakao je on.

TANJUG, B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: