Najplaćenija novinarka na svetu je predsednikova ćerka?

Zabava - Ponedeljak 30.06.2014 - 12:06

Čelzi Klinton, ćerka bivšeg američkog predsednika Bila zaposlena je na američkoj televizijskoj mreži NBC gde radi kao dopisnik, a ima platu 600 hiljada dolara godišnje. Ako uzmemo u obzir zarade novinara u svetu njega plata je otvorila mnoga pitanja…

Čelzi Klinton Čelzi Klinton

Naime, mnogi smatraju da ćerka Bila i Hilari Klinton nije zaslužila ovoliku platu budući da se njen posao svodi na nekoliko priloga o životinjama ili siromašnim ljudima godišnje.

Analitičari “Biznis Insajdera” su gledali priloge koje je uradila za NBC mrežu i došli do interesantnih podataka koji svedoče o tome da je visinu plate očigledno odredilo preklo, a ne rad.

Naime, otkako su je zaposlili 2011. godine Čelzi je uradila samo 14 priloga što znači da kada bi se podelila količina novca koju dobija s minutažom dolazi se do impresivne cifre – 26.724 dolara po minuti.

SUPER ŽENA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: