Najpoznatiji žigolo - zarađuje 200.000 za noć

Zabava - Subota 29.11.2014 - 13:47

On je zapravo "pratilac", a svojim uslugama zarađuje neverovatne svote koje se penju i do iznosa od 200.000 dolara za samo jednu noć.

Foto: Printscreen Youtube Foto: Printscreen Youtube

Zove se Hikaru Aizava, profesionalac je i u svom poslu je trenutno najbolji u Japanu.

Svoj je ugled i imidž izgradio do te mere da je izlazak s njim postala stvar prestiža. Za njegove se usluge prave liste čekanja, a bogate dame nadmeću se u vrtoglavim iznosima i skupim poklonima kojim će kupiti njegovo društvo.

Svoj status je doveo do savršenstva, a od svog imena je napravio svojevrsni brend, pa je izlazak s njim zapravo "must have".

Njegovi klijenti su bogate žene, a one mu plaćaju za izlazak na piće, druženje uz večeru, pa čak i vožnju autom. Seks nije uvek opcija, ali nije ni zabranjen.

- Žene moje društvo zapravo koriste uglavnom da bi popunile emocionalnu prazninu, a ne nužno da bi zadovoljile svoje seksualne potrebe - kaže Aizava.

Ovaj profesionalni pratilac pre se bavio trgovinom, a to mu je, kaže pomoglo da shvati da ljudi ne kupuju neki proizvod jer je nužno dobar. Već zato što vam veruju.

- Iskoristio sam svoje veštine prodavca i tako zapravo od sebe napravio poželjan proizvod - objašnjava Aizava.

Osim vrtoglavih svota novca koje svojim uslugama zarađuje, Aizava od svojih klijentkinja dobija i luksuzne poklone koji svojom vrednošću često nadmašuju vrednost novca koji dobije.

Skupoceni nakit, ograničena izdanja luksuznih brendova, skupi satovi, pića i egzotična jela... sve je to na listi poklona koje Aizava zarađuje svojim - prisustvom.

INDEX.HR, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: