Najveće zablude o farmerkama

Zivot i stil - Petak 31.10.2014 - 06:03

Neke smo toliko puta čuli da smo im gotovo poverovali...

Foto: foto76/FreeDigitalPhotos.com Foto: foto76/FreeDigitalPhotos.com

Skini džins je za mršave ljude

Skini džins farmerke imponuju gotovo svima jer vizualno izdužuju noge i pogrešno je verovati da odgovaraju isključivo mršavim ženama. Žene s oblinama svakako bi trebalo da izbegavaju široke krojeve farmerki koji će ih vizualno još proširiti i skratiti im noge. Jako je važno koju nijansu skini farmerki ćete odabrati. Ako imate obline, svakako će vam bolje stajati tamne farmerke, a one jako blede ipak najbolje stoje vitkim ženama.

Farmerke treba oprati nakon svakog nošenja

Džins je materijal koji je osmišljen da traje, i da bude izdržljiv. Istina je da će vam farmerke nakon svakog pranja biti čiste, ali isto tako će postajati sve slabije, i bleđe. Ako želite da im produžite životni vek, perite ih što ređe i redovno ih provetravajte. Naravno, kada su prljave i kada šire neugodne mirise, ne preostaje vam ništa drugo nego da ih ubacite u mašinu.

Baletanke odlično idu uz zvoncare

Potpuno pogrešno. Farmerke trapez kroja idu isključivo uz visoke potpetice. Pravilo je da bi zvoncare, kada nosite štikle, trebalo lagano da dodiruju pod. Nošenje zvoncara ili farmerki širokog kroja uz nisku obuću vizualno će vam samo skratiti noge, što nikako ne izgleda dobro. Osim ako nemate noge poput Tejlor Svift.

Ako stajete u njih, kupujete ih

Farmerke su jedan od najzahtevnijih odevnih komada koji možete da kupite. Ne bi trebalo da ih kupujete samo zato što stajete u njih, već ako stanete u njih i još vam pritom odlično stoje. Vodite računa o tome kako izgledaju pozadi, da li su preplitke, da li vam odgovara kroj s džepovima ili bez njih, kao i kakvi vam džepovi najbolje pristaju.
 

COSMOPOLITAN.HR, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: