Napad na Sergeja Trifunovića

Zabava - Subota 27.02.2016 - 17:45

Glumac Sergej Trifunović povređen na Vračaru. Policija identifikovala osobu za koju se sumnja da je bila u fizičkom obračunu sa Trifunovićem.

Trifunović je nakon intervencije u Urgentnom centru pušten kući; Foto: Stefan Stojanović Trifunović je nakon intervencije u Urgentnom centru pušten kući; Foto: Stefan Stojanović

Trifunović je pronađen kod restorana brze hrane "Byblos expres" u Njegoševoj ulici, sa povredama od ujeda na šakama. Policija je saopštila da je identifikovala osobu za koju se sumnja da je bila u fizičkom obračunu sa Trifunovićem.

Kako "Novosti" saznaju nepoznati muškarac došao je sa ženom u restoran brze hrane, a do tuče je došlo posle kraće svađe i vređanja. Za sada nepoznata osoba zadala je više udaraca Trifunoviću, u glavu i telo, a zatim ga izgrizlo po šakama.

Glumcu su konstatovane lake telesne povrede, a lekarska pomoć mu je ukazana u Urgentnom centru.

Policija nije saopštila ime muškaraca koji je povredio glumca, jer se radi na utvrđivanju okolnosti događaja.

Glumac Sergej Trifunović oglasio se posle vesti da je napadnut na Vračaru.

“Napao me je čovek iz čista mira. Skočio je na mene i u tom rvanju me je izgrizao.

Nisam nađen na ulici nego sam otišao sam u Urgentni gde su mi dezinfikovali rane.

Psihijatar će morati da vam kaže šta je bio uzrok sukoba, ne znam čoveka, prvi put sam ga video u životu, razlog je jedino u njegovoj glavi”, izjavio je Trifunović za “Alo”.

“Kako me je video počeo je da reži na mene. Ja sam dobro, nije bilo povreda na glavi, samo na prstima.

Uhapšen je, dao je izjavu, ima svedoka. Ja sam fizički odreagovao samo kada je on skočio na mene, jer sam morao da se odbranim”, dodao je glumac.

Beogradski mediji navode da je protiv napadača podignuta krivična prijava i pušten je da se brani sa slobode.
 

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: