Ne pomaže ni Mačvan, Banvit na +16

Nacionalni sport - Sreda 22.10.2014 - 22:11

Košarkaši Partizana pretrpeli su još jedan ubedljiv poraz. Ovoga puta je pred 4.500 gledalaca u Pioniru slavio Banvit sa 77:61, u 2. kolu Evrokupa.

Starsport Starsport

Povratnički debi u ekipi Partizana imao je Milan Mačvan koji je odigrao odlično (15 poena), ali nije mogao da spreči još jedan ubedljiv poraz.

Partizan je tako vezao peti poraz u svim takmičenjima, a u Evrokupu ima skor 0-2 i u veoma teškoj je situaciji.

Crno-beli su igrali dobro do 25. minuta, imali su sredinom treće deonice samo tri poena zaostatka (48:45), ali su u nastavku potpuno pali, pa je Banvit lako ostvario drugi trijumf u E grupi.

Mačvan je meč završio sa 15 poena (4-10) i 7 skokova i sa 24 indeksna poena bio je ubedljivo najbolji kod domaćina. Mihajlo Andrić ubacio je 13 uz tri trojke, a Edo Murić 12 poena uz 4 skoka. Na drugoj strani, Vladimir Dragičević imao je 20 poena i 5 skokova, Sami Meija dodao je 13, a Erl Rouland 11 poena.

Partizan u narednom kolu Evrokupa gostuje Hapoelu u Jerusalimu.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: