Neko beži iz Šošenka, a neko iz vrtića

Zabava - Sreda 09.09.2015 - 12:52

Dva petogodišnja dečaka iz Rusije su pobegli iz vrtića tako što su plastičnim lopatama iskopali rupu ispod ograde, a sve u nameri da kupe Jaguar.

Deca iskopala rupu ispod ograde i pobegla. Foto: Thinkstock Deca iskopala rupu ispod ograde i pobegla. Foto: Thinkstock

Pre nekoliko dana, dva dečaka su nestala iz vrtića u gradu Magnitogorsku, u Uralskoj oblasti u Rusiji. Oni su iskopali rupu ispod ograde vrtića i provukli se kroz nju. Incident je odmah prijavljen policiji.

Dečaci su hodali gotovo dva kilomtera, sve dok nisu došli do auto-salona u kome se prodaju luksuzni automobili. Kada ih je prodavačica pitala šta rade tu, oni su rekli da dolaze iz vrtića, da žele da kupe Jaguar, ali da nemaju novca.

Ona ih je odmah odvezla u policijsku stanicu.

Dečaci su pripremali bekstvo nekoliko dana, kopajući rupu pored ograde plastičnim lopaticama. Vaspitači su primetili nestanak dece pola sata kasnije.

Lokalne vlasti su odmah nakon incidenta otpustile dežurnu vaspitačicu. Roditelji dečaka neće podići prijavu protiv vrtića.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: